Мићо Јовановић посетио Глас западне Србије: Фала овом народу, вратише ме у живот 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara             

 
Мићо Јовановић посетио Глас западне Србије: Фала овом народу, вратише ме у живот
Trenutno na sajtu: 1376       |       Podeli:
09.12.2019 | 0 коментар(а)



Пожега - Јунак приче из емисије „Нећете Веровати”, Мићо Јовановић из Прилипца, који је гледаоцима остао упамћен



као дрвосеча са једном руком посетио је данас нашу редакцију.

Одбио да узме хиљадарку - много му то

„Дошао сам да Вам се захвалим, што сте ми прискочили у помоћ, и вратили веру у људе. И ја сам помагао свима а и овако сакат не либим се да свима прискочим у невољи. Али да вам кажем звали су ме са свих страна из Србије а богами и неких страних држава не могу и да попамтим све. Зове ме ономад нека жена из Црне Горе. Прочитала је у Блицу и пита како да ми пошаље хиљаду евра. Ја кажем госпођо хвала вама али нећу то да узмем то су за мене велике паре. Послала ми је 500, хвала јој ко сестри. А остаде ми у памети једна жена из Гуче, `оће да ми пошаље 2.000 динара. Ко да ми је кућу дала, веруј. Него и насусмо пут, председник општине Ђорђе послао ми стругани асвалт. Богу хвала и овом народу целом. Коме запне моја помоћ нека зове све што могу ето ме“, прича Мићо.

                          Мићо и Гвозден  у редакцији ГЗС

„Данас сам дошао код вас, доњек мало каве, заслужили сте, много вас гледају, нисам 3 дана могао да се смирим од телефона.Вала кад сам гледо заплако сам и ја за собом кад сам гледо оно твоје Гвоздене на Првој. Али што је онај из Блица написо, јел би Лојаница из Ужица и како  би  Шапоњић из Курира? Чувам те новине. Кућа им пјевала! ”, вели Мићо, попи ракијицу и оде има аутобус, треба неком комшији да иструже дрва, ладно време..

ГЗС

 Прилог о Мићу Јовановић емитован на Првој српској  - Нећете веровати




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


mico gvozden necete verova gzs

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.992.294 посета
Тренутно на сајту: 1376 посетилац(a)