„Цена минус за 3+“ у Пожеги 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
„Цена минус за 3+“ у Пожеги
Trenutno na sajtu: 372       |       Podeli:
12.04.2019 | 0 коментар(а)



Пожега - У сали СКЦ у Пожеги јуче су свим присутним мамама подељене Поносне картице
Председник општине Пожега Милан Божић на додели картица, фото: ГЗС

„Цена минус за 3+“.

Поносне картице су намењене породицама са троје или више деце, с намером да омогуће попусте и бесплатне услуге у бројним правним субјектима, који су прихватили да учествују у овом пројекту. Реализација је у сарадњи локалних самоуправа и „Покрета за децу ТРИ ПЛУС“.

Председник „Покрета за децу ТРИ ПЛУС“ Владица Гавриловић рекао је да Покрет има одличну сарадњу са општином Пожега од самог предлога за реализацију пројекта.

Основни задатак ових картица, како истиче Гавриловић, није пружање социјалне помоћи, него првенствено указивање поштовања породицама са троје или више деце, не би ли се и други родитељи подстакли и охрабрили да крену њиховим путем.

„Циљ нам је да пробудимо свест грађана Србије да схвате колико су они битни за друштво и због тога смо кренули са једним пројектом који је најбоље то и успео. То је свакако „Цена минус за 3+“, где се уједињују локална самоуправа, привредни субјекти, породице са троје или више деце на једном заједничком циљу да им се олакша тежина времена у којем живе“, нагласио је јуче у Пожеги председник Покрета.

Председник општине Пожега Милан Божић још једном је истакао спремност на сарадњу локалне самоуправе и рекао како се нада да ће се у наредних пар година све општине на територији Републике Србије укључити у овај пројекат. Нагласио је огроман значај који овај покрет има и рекао како је на сваком појединцу да да свој допринос, да помогне колико може, јер овакве акције , наглашава Божић, не могу и не смеју да остану без позитивних резултата.

„Пожега има негде око 400 породица које имају троје деце, од којих је бар једно млађе од 18 година. Најсрећнији бих био када би имало макар 1000 таквих породица. Да урадимо нешто конкретно за оно о чему сви говоримо- за младе генерације, за генерације које ће можда остати овде“, истакао је Милан Божић.

Велики одзив правних субјеката у Пожеги за учешће показатељ је одушевљења и добре прихваћености идеје Покрета. Сви спортски клубови ујединили су се и договорили да једна од погодности картице буду управо бесплатни тренинзи за њене кориснике, што ће за породице које имају најмање троје деце бити огромна уштеда. Спортско-културни центар омогућио је корисницима Поносне картице 50% попуста на све карте за културне садржаје и филмске пројекције, као и на карте за Градски базен.

Такође, акцији су се прикључили и бројни локални привредници, само неки од њих су стоматолошке ординације „Vivodent“ и „Denta“, приватне ординације „Subjel“ и „AltaMedica“, као и привредни субјекти специјализовани управо за најмлађе, продавница дечијих играчака „Мики Маус“, дечије гардеробе „Domino kids“ и Зум зум“, који су обезбедили одређене попусте, док је кафе играоница „ZaZaZoo“ омогућила бесплaтну услугу за треће дете.

Поносне карте могу се преузети на инфо пулту општине сваког дана у период у 8 до 14 часова.

 

Глас западне Србије

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


POZEGA KARTICE TRI PLUS DODELA

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.470.857 посета
Тренутно на сајту: 372 посетилац(a)