Несвакидашња саобраћајна незгода: Хтела да се паркира и завршила у каналу 


U SRBIJI JOŠ DANAS TOPLO, OD SUTRA OSETNO HLADNIJE              Ističe rok za registraciju trotineta, kazne i do 120.000 dinara              I ove godine besplatni udžbenici za određene kategorije učenika              U Ljuboviji se 11.maja održava Gastro festival              Vučić: Utvrđeno je da Srbija nije odgovorna za navodni genocid u Srebrenici             

 
Несвакидашња саобраћајна незгода: Хтела да се паркира и завршила у каналу
Trenutno na sajtu: 631       |       Podeli:
17.05.2022 | 0 коментар(а)



Ужице - Несвакидашња сцена изенадила је Ужичане који су се нашли у центру града, када су у каналу угледали аутомобил "волксваген поло" на крову.
Фото: РИНА

До ове саобраћајне незгоде дошло је из још неутврђених разлога, а девојка која је била за воланом због задобијених повреда пребачена је у ужичку болницу.

„Претпостављамо да је изгубила контролу над возилом док је покушала да га упаркира или испаркира и онда је са паркинг места слетела у канал који се назива Царински поток. Аутомобил је скроз преврнут, слика изгледа застрашујуће, надамо се да ће се девојка која је возила брзо опоравити", рекао је за РИНУ један од очевидаца.

Он додаје да је ово други пут у кратком временском периоду да Ужичанкама аутомобил заврши у каналу и да се слична саобрћајна незгода догодила и пре месец дана.

ГЗС/РИНА

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.169.994 посета
Тренутно на сајту: 630 посетилац(a)