Нова афера у Пријепољу - Бегановић: Кијановић ми дугује пола милиона за своје двориште, нудио да плати преко општине?! 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Нова афера у Пријепољу - Бегановић: Кијановић ми дугује пола милиона за своје двориште, нудио да плати преко општине?!
Trenutno na sajtu: 515       |       Podeli:
30.10.2018 | 0 коментар(а)



Пријепоље - Афере из дана у дан дрмају сиромашни градић на Лиму. Овога пута, након фамозне расподеле новца

за поплављене, поново се нашао Станко Кијановић, председник ОО СПС и заменик председника општине Драгољуба Зиндовића, кога је Бахрија Бегановић оптужио да избегава да му плати радове које је извео у дворишту Кијановићеве куће.

„Ја сам асфалтирао близу куће заменика председника општине Станка Кијановића. Око куће су му била нека брда, и он ме је питао да му  то поправимо и средимо. Рекао сам да не могу асфалт да му ставим јер то кошта, на шта ми је он казао да му је само потребно да му то уредим око куће и да ће то платити преко општине као додатне радове. Тако да сам ја око његове куће равнао, радиле су машине цео дан, скидали, насипали и ваљали. То је био огроман посао, пуно машина је било ангажовано а потрошило се и много материјала. Радили смо и пут од километар и по.
Он је рекао да ће то платити преко вишка, накнадних радова, јер је дозвољено пет до десет одсто. Међутим, након урађеног посла ми је рекао да не може то сада да ми плати, јер за тај тендер нису планирани трошкови за вишак радова, и да ће видети од следећег посла да ми да. Чекали смо и чекали, али ни после 15 месеци ми није платио.
Кијановићу сам рекао да ћу му испоставити приватни рачун, што сам и урадио на износ од 504.000 динара  за радове по његовој наруџбини. Када је Кијановић примио рачун, на њему је написао да одбија да га плати и да ја за 30 дана вратим све како је било, иначе ће подићи тужбу против мене. После 15 месеци се сетио да то напише, када је добио рачун", каже огорчени Бегановић, тврдећи да је преварен, јер тек када је испоставио рачун Кијановићу, овај је тражио да му све врати у првобитно стање претећи тужбом.

Да ли су ови наводи тачни поставили смо питање јуче и Станку Кијановићу у писаној форми али он није одговарао.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


kijanovic beganovic prijepolje opstina

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.194.703 посета
Тренутно на сајту: 515 посетилац(a)