У петак на Сајму туризма у Београду промоција Сабора виолиниста Србије: наступају петорица величанствених! 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
У петак на Сајму туризма у Београду промоција Сабора виолиниста Србије: наступају петорица величанствених!
Trenutno na sajtu: 435       |       Podeli:
17.02.2020 | 0 коментар(а)



Прањани - Сабор виолиниста Србије кренуће у кампању за наредно, друго издање, у следећи петак и то из Београда где ће у оквиру Сајма туризма

бити представљен посетиоцима.
„Очекује се долазак свих Горњомилановчана и Чачана који, надам се, привремено живе у Београду али и бројних пријатеља таковског и сувоборског, маљенског и равногорског краја” - каже Дејан Ковачевић, председник Саборског одбора.

    Додела прве награде на прошлогодишњем Сабору Момиру Јовановићу

,,Изузетно нам је значила Ваша подршка на првом Сабору виолиниста Србије, па Вас због тога позивамо да уз гудала најавимо нову светковину виолине у срцу Србије која ће се ове године одржати по други пут на тромеђи Такова, Милошеве Добриње и Равне Горе, у селу Прањанима14, 15. и 16. августа“ стоји у позивници за петак у 16 часова, коју је потписао Дејан Ковачевић, председник Горњег Милановца и први човек Саборског одбора, који ће бити домаћин.


За нећете веровати: петорица величанствених уживо на Сајму


,,Видећемо се, дакле, на Сајму туризма Србије, 21. фебруара у хали 4 Београдског сајма у 16 сати, на штанду Туристичке организације Горњег Милановца. Управо ту дочекаћемо Вас чаробним звуцима инструмента у рукама маестра Перице Васића,БранкаРистића,Михаила Каљевића, Саше Петровића и тринаестогодишњег унука чувеног Воза, некрунисаног краља виолиниста, Бобана Васића. Ваш долазак биће знак подршке и улазница у најлепше пределе Србије за сва три саборска дана.

Уверен сам да ће и ово, фебруарско саборско издање на обали Саве бити једно велико `Нећете веровати`, као и увек. Видимо се у петак” - каже Гвозден  Николић аутор Сабора.

Иначе  први Сабор окупио је око педест хиљада посетиоца. Организатори ове године очекују дупло више љубитеља виолине а  припреме за  Сабор који ће се одржати 14.15. и 16 августа  већ су почеле.

На следећем линку можете погледати кратак видео запис са првог Сабора.


ГЗС

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


сабор виолиниста србије виолина узиво

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.354.991 посета
Тренутно на сајту: 436 посетилац(a)