Богат програм за децу у чачанском Дому културе 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Богат програм за децу у чачанском Дому културе
Trenutno na sajtu: 650       |       Podeli:
21.02.2020 | 0 коментар(а)



Чачак - Нови анимирани филм “ Патролне шапе- припрема, позор, спашавај најмлађа чачанска публика имаће прилику да погледа 24.и 25. фебруара у Дому културе са почетком у 17 часова.

Било да спасавају параду балона од пропасти, избављају истраживаче из џиновске паукове мреже или се упуштају у ауто трку са злом градоначелниковом рођаком, куце су увек на висини задатка. Када ветар одува балоне са параде, истраживачи се изгубе и градоначелник и његова рођака киднапују све возаче који учествују на трци, наши хероји без страха крећу у подухвате како би сачували цео Залив авантура и притекли у помоћ свима којима је потребна.
Позоришна представа глумачке радионице Дома културе " Мачак у чизмама" на репертоару 26. фебруара, Фото: ДК Чачак

Незаборавне авантуре са омиљеним штенцима нису све што је богатим  програмом  чачанског  Дома  културе предвиђено за најмлађе. Наиме, глумачка радионица Дома културе припремила је представу за децу Мачор у чизмама.

И поред претњи и терора страшног дива Ле Гиша препредени мачак повео је најмлађег млинаревог сина на двор таштог и заборавног краља Луја. Позната бајка Шарла Пероа о освајању среће и постизању успеха у највишем друштву написана је као херојска комедија... Пошто се заљуби у принцезу, стидљиви Тодор постаће срчан и уз помоћ мачка Фјодора победиће дива.
Представа за децу на репертоару Дома културе је 26. фебруара у 11 сати.

 

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


dom kulture cacak macor cizme predstava patrolne sape

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.080.142 посета
Тренутно на сајту: 651 посетилац(a)