Обилна киша направила колапс 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Обилна киша направила колапс
Trenutno na sajtu: 477       |       Podeli:
08.07.2018 | 0 коментар(а)



Топола, Аранђеловац – Обилна киша која се јуче током ноћи излила над Аранђеловцом и Тополом нанела је велике штете како домаћинствима

тако и на ораницама али и инфраструтури.

У Тополи се излила река Кубршница на Загоричком путу и тиме поплавила баште и њиве. Главни пут је био непроходан јер возила нису могла да прођу од велике количине воде.

Такође река Каменица се излила једним делом у селу Митровчић и поплавила оближње баште и њиве, вода је продрла у неколико подрума али без већих штета.

У селу Липовац вода је пробила у домаћинство Мирјане Радовановић. Иначе ово домаћинство се суочава са поплавом од сваке веће кише због како каже Радовановић канала који су затрпани муљем и кршом али и подземне воде која такође пробија у приземље.

Због удара громова у многим селима није било струје током ноћи и већег дела дана.У општини Аранђеловац грађани су остали затечени призором који су затекли у раним јутарњим часовима. Бујица воде је носила све пред собом, аутомобиле, капије цепала асфалт.

„Цела наша улица Краља Александра је поплављена, свако домаћинство које је имало улаз до улице опливала је вода, иначе овде има доста локала и сви су поплављени. Ја сам самохрана мајка и срчани болесник тако да нисам могла да избацим воду и блато из локала. Страшно је било ја сам чула галаму око два сата после поноћи кад сам кренула ка улици утопила сам ноге у блато нисам могла даље, вода је јурила улицом од Трешњевице и Врбице чак је бујица понела и неколико аута“ рекла је за ТопПрес Снежана Глишић.

Овакво невреме грађани не памте у Аранђеловцу од 90 тих година, иако кажу да се раније дешавало обично на десетак година да поплави све као сада.

ГЗС/ ТопПрес




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.419.712 посета
Тренутно на сајту: 476 посетилац(a)