Завршено асфалтирање у Милатовићима и Зечевићима 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Завршено асфалтирање у Милатовићима и Зечевићима
Trenutno na sajtu: 361       |       Podeli:
16.12.2020 | 0 коментар(а)



Лучани - Асфалтирањем два путна правца у месној заједници Милатовићи, у засеоку Висуљак, у дужини од 630 м и у засеоку Зечевићи,
Завршено асфалтирање у Милатовићима и Зечевићима, Фото: ГЗС

у дужини од 275 м, завршено је асфалтирање у општини Лучани из буџета локалне самоуправе заједно са учешћем грађана за ову годину.
Извођач радова је било предузеће "Ратко Митровић" из Чачка, а радови су изведени квалитетно и у планираном року.
Председник општине Лучани, Миливоје Доловић, каже да су планирани путни праваци у месним заједницама Расовац, Рти, Крстац, Доња Краварица, Ртари, Негришори, Дљин и Гуча остављени за асфалтирање за почетак идуће године када временски услови буду повољнији. Уговори су већ потписани са извођачима радова, предузећима "Путеви Ивањица" и "Ратко Митровић", а вредност ових радова је преко 30 милиона динара.
"И поред тога, општина Лучани је буџетом за наредну годину определила нових 65 милиона динара где ће се по старом, добро опробаном систему 2:1, радити на унапређену путне инфраструктуре. Интересовање је велико и одмах почетком године очекујемо потписивање уговора са неколико месних заједница за одређене путне правце за које су грађани скупили новац и потребне дозволе. Почетком идуће године нас очекује асфалтирање путева Милатовићи - Губеревци у дужини од 4 км, затим Каона - Торлак у дужини од 3 км, Вича - засеок Главоњићи 1,5 км, Ђераћ 1,7 км, Дљин 2,2 км, а затим се наставља по приоритетима. Пре свега, то су општински путеви првог и другог реда, где се у идућој години уз помоћ Владе Србије, а преко „Путева Србије” очекује асфалтирање преко 50 км путева, што ће у великој мери подићи квалитет путне инфраструктуре у Драгачеву у коју су уложена значајна средства у последње две године", рекао је председник општине Лучани, Миливоје Доловић.

 

 

ГЗС / Радио Д




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


lucani asfaltiranje sela dolovic

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.482.187 посета
Тренутно на сајту: 361 посетилац(a)