Јањушевић: Неопходно је извршити реконтрукцију пута Кокин брод - Јармовац 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Јањушевић: Неопходно је извршити реконтрукцију пута Кокин брод - Јармовац
Trenutno na sajtu: 423       |       Podeli:
23.10.2018 | 0 коментар(а)



Београд / Прибој – Народни посланик, Крсто Јањушевић, на заседању Скупштине Србије рекао је да је општина Нова Варош
Народни посланик Крсто Јањушевић, фото: ГЗС

у задњих десет година доживела велику експанзију у туристичком смислу, јер је 2012 године забележено преко 2000 ноћења, а на крају ове године биће преко 100 хиљада ноћења.

“Златар постаје препознатљива тачка на туристичкој мапи Србије. Граде се нови хотели и повећавају смештајни капацитети. Оно што такође допринси развоју туризма јесте почетак реконструкције путног правца ка Браношевцу, то је кључни елемент који им је недостајао да имају пун туристички садржај и да пређу на још један виши ниво туристичке понуде”, казао је Јањушевић.

Он је подсетио и на ефикасно реаговање Владе РС кад је у питању била реализација приступне саобраћајнице индустријске зоне у Прибоју, кад је решено 2,6 км пута и тиме су, како је истакао Јањушевић, отворена врата новим инвеститорима.

“Након тог успешног пројекта који је донео око 400 нових радних места, желим да вас замолим и за реконструкцију путног правца Кокин Брод – Јармовац, јер то је пут који Прибојци највише користе и представља наш излаз у свет, али и корак ка развоју привреде и туризма. Неопходно је да тај путни правац буде на вишем нивоу”, рекао је Јањушевић.

Министарка саобраћаја и инфраструктуре, Зорана Михајловић, нагласила је како постоји могућност да министарство и локална самоуправа заједно ураде пројктно – техничку документацију, и након тога заједно одлуче у ком односу би кренули у реконструкцију тог путног праваца.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


narodna skupstina reknstrukcija kokin brod

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.282.080 посета
Тренутно на сајту: 424 посетилац(a)