Проевропски блок почетком фебруара? 


U SRBIJI JOŠ DANAS TOPLO, OD SUTRA OSETNO HLADNIJE              Ističe rok za registraciju trotineta, kazne i do 120.000 dinara              I ove godine besplatni udžbenici za određene kategorije učenika              U Ljuboviji se 11.maja održava Gastro festival             

 
Проевропски блок почетком фебруара?
Trenutno na sajtu: 319       |       Podeli:
23.01.2016 | 0 коментар(а)



Одлука о томе да ли ће странке проевропске опозиције ићи у једној, две или више колона могао би да буде донет почетком фебруара.

Апсолутно ће свако решење проистећи из зрелог и озбиљног договора. До тада ће представници савеза ЛДП, СДС и ЛСВ и представници ДС бити у сталном контакту и консултацијама, а следе и главни одбори и председништва наших странака на којима ће се разговарати о што ефикаснијем наступу опозиције у предстојећој кампањи како би резултат био што бољи, рекао је лидер ЛДП Чедомир Јовановић, после састанка у седишту његове странке коме су осим њега присуствовали председник СДС Борис Тадић, Драгољуб Мићуновић и Горан Јешић, као представници демократа.

Драгољуб Мићуновић је навео да би излазак на једној листи био функционалнији, али да ће одлука о томе бити донета и на основу става локалних одбора ДС и јавног мњења, али и даљих разговора.

Борис Тадић каже да не треба продубљивати грађанима очекивања у вези са једном листом, иако је он предложио да се тако изађе на изборе. Он је додао да је важно да уколико се иде на две листе, буде постигнут договор о томе да не буде међусобних нападања и подметања, односно да се о свему разговара.

Данас




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.136.263 посета
Тренутно на сајту: 320 посетилац(a)