Нова година се враћа у Хотел „Мораву”, Катарина Живковић задужена за добар штимунг! 


U Srbiji danas oblačno, mestimično kiša             

 
Нова година се враћа у Хотел „Мораву”, Катарина Живковић задужена за добар штимунг!
Trenutno na sajtu: 427       |       Podeli:
12.11.2019 | 0 коментар(а)



Чачак – Новогодишњи празници а посебно новогодишња ноћ већ су увелико тема разговора, а где ће се ново лето дочекати управо се одлучује сада.

Управо зог тога УТП „Морава” је као озбиљна кућа са традицијом и ове године на време припремила новогодишње пакете који ће сходно интересовањима задовољити различити укусе. Ипак, у овом предузећу потрудили су се као и сваке године, да својој понуди додају нешто ново.

„После више деценија организовали смо дочек Нове године у нашем највећем објекту, а то је Хотел Морава. Сада су се стекли услови да се поново вратимо у време када је дочек Нове године у овом хотелу био ствар престижа, а ми смо се потрудили да својом понудом омогућимо врхунску забаву и амбијент по приступачној цени”, казала је за Глас западне Србије маркетинг менаџер УТП „Морава” Маристела Белић.

Она је истакла да ће дочек Нове године у ресторану Хотела „Морава” бити јединствен јер подразумева ол инклузив услугу, а за добру забаву задужена је естрадна уметница Катарина Живковић и оркестар „Шешир мој”.

Белић је нагласила да је интересовање велико и да сви они који желе да најлуђу ноћ проведу овде све детаљније информације и резервације могу добити у самом хотелу у Булевару Вука Караџића бр. 2, или на следећим бројевима телефона: 063/11-26-713 и 060/526-6093.

Новогодишњим празницима највише се радују најмлађи па је УТП ,,Морава” организовало и ове године традиционалну доделу пакетића која ће се 29. децембра одржати у хотелу Морава.

„Уз организовану позоришну представу, фотографисање са Деда Мразом и наравно поделу пакетића биће ово још једно незаборавно дружење са нашим најмлађим суграђанима”, истиче Белић и додаје да је цена 2. 000 динара.
Она је позвала све родитеље као и привредне субјекте који желе да деци својих запослених радника доделе новогодишње пакетиће, да се на време јаве на следеће бројеве телефона: 063/11-26-723 и 063/11-26-718 јер је интересовање за ову манифестацију велико.

А у најстаријој српској кафани „Цар Лазар” од 10. децембра, организују се чувене Децембарске забаве уз свечану вечеру, неограничену конзумацију пића и музику на увце.

„Корпоративне забаве постале су традиционалне, а посебно оне које су организоване у нашем ’цару`”, каже Белић и додаје да ће овогодишње бити посебно занимљиве јер је најстарија кафана у Чачку рестаурирана и враћен јој је у потпуности сјај прошлих времена, а сви заинтересовани могу резервисати место телефоном на број 063/11-26-220.

Глас западне Србије

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


cacak morava katarina zivkovic pevanje nova godina rezervacije

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.820.573 посета
Тренутно на сајту: 428 посетилац(a)