ДС:Реаговати на претње Шешеља 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
ДС:Реаговати на претње Шешеља
Trenutno na sajtu: 456       |       Podeli:
13.04.2018 | 0 коментар(а)



Посланици Демократске странке захтевају од надлежних државних органа да оштро, хитно и озбиљно реагују на последње претње осуђеног

ратног злочинца Војислава Шешеља упућене њиховим колегама Томиславу Жигманову и Ненаду Чанку.
Говорећи о својим ратним злочинима овај осуђени ратни злочинац је рекао да се „интензивно припрема да их понови“ и да ће „кренути од Жигманова и Чанка“, наводи се у саопштењу.

Осуђени ратни злочинац Војислав Шешељ је својим претходним деловањем показао да његове претње и његова мржња нису празне речи – у прошлости су оне резултирале десетинама хиљада прогнаних и убијених, стотинама хиљада упропаштених живота и уништених судбина,подсећајку посланици ДС.

Посланици Демократске странке захтевају и од скупштинских органа да покрену све неопходне процедуре како би осуђеном ратном злочинцу Војиславу Шешељу био одузет мандат, будући да Закон о избору народних посланика прописује да посланику осуђеном на казну затвора дужу од шест месеци престаје мандат.

Уколико реакција надлежних органа изостане, биће јасно да га државни врх са Александром Вучићем на челу, подржава и данас, баш као што га је подржавао и у време када је Шешељ ратне злочине вршио, истиче се у саопштењу.

Извор: ФоНет




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.231.967 посета
Тренутно на сајту: 458 посетилац(a)