Кренула јединствена и до сада невиђена промоција Сабора виолиниста кроз Србију, ово још нисте видели 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Кренула јединствена и до сада невиђена промоција Сабора виолиниста кроз Србију, ово још нисте видели
Trenutno na sajtu: 331       |       Podeli:
20.07.2022 | 0 коментар(а)



Горњи Милановац - Синоћ је са Трга у Горњем Милановцу кренула јединствена промоција Сабора виолиниста



која ће наредних дана, све до 19. августа, обилазити град по град у Србији. На Тргу кнеза Михаила око 20.00 часова појавио се велики кампер, препун музичара који су кренули да свирају чим су закорачили на плочник. Ради се о оркестру Панорама који ће први дан Сабора у Прањанима имати наступ на великој позорници локалног стадиона и који ће наредних дана крстарити Србијом проносећи славу виолине.

Председник општине и Саборског одбора Дејан Ковачевић поздравио је све присутне који су дошли на први караван Сабора виолиниста Србије.

Председник општине и Саборског одбора Дејан Ковачевић, Фото: ГЗС

„Кренули смо из Горњег Милановца, а наредних дана, све до самог Сабора промовисаћемо нашу лепу виолину широм Србије. Ове године припремамо велики спектакл и очекују вас многа изненађења. Пре свега најбољи виолинисти Србије укрстиће своја гудала у Прањанима, а пре њих млади. Једна од највећих звезда на нашој музичкој сцени Зорица Брунцлик са Кемишом ће нам дати једно велико музичко вече”, казао Ковачевић.

Пријатељ Сабора, поред оркестра Панорама је и Ваљевска пивара, која ће у Прањанима представити три своја бренда, Ваљевско, Београдско и Јагодинско пиво а ради се о јединој српској пивари која производи пиво на традиционалан начи и по рецептури старој 163 године.

 

Пријатељ Сабора - Ваљевска пивара

„Кажу да се добро и квалитетно лако препозна, ми смо то препознали а спаја нас традиција. Ми већ 163 године на традиционалан начин, по старој рецептури правимо пиво и нешто што треба неговати је управо традиција. Ми чувамо рецептуру квасца која је стара 40 година а користимо и изворску воду на само девет километара од Ваљева, са Пакаљског врела. Оно што нас као пивару краси и што желимо да урадимо у наредном периоду а то је да подржимо све оно што се базира на домаћем, све оно што је квалитетно и оно што има традицију”, казале је директорка маркетинг службе „Ваљевске пиваре” Наташа Петровић, обраћајући се медијима.

Фото: ГЗС

Оркестар Панорама једна је од тренутно најпознатијих и најпопуларнијих бендова у Србији. Жељко Арсић је директор ове, како је називају, веселе фабрике која је јединствена по свом наступу, али и по врсним музичарима запосленим у њој. Занимљиво је да они једини у Србији могу свирати без проблема у покрету, било да су на магистрали или ауто-путу. Наиме, саставни део њихове опреме је велики кампер у којем је инсталирана сва потребна опрема па чак и агрегати који их снабдевају електричном енергијом. Тако да без проблема почињу да производе музику било где да се зауставе а није им проблем да то чине чак и у покрету.

Шеф Панорама оркестра Жељко Арсић, Фото: ГЗС

„Покушаћемо да обиђемо што више градова. Весела фабрика даће све од себе да промовише овај велики фестивал, домаћински. Нама је велика част да будемо део свега а надамо се и лепом проводу и добром концерту оркестра Панорама у Прањанима. Ми се увек добро припремимо и спремимо пуно изненађења а пре свега квалитетан програм под називом Ој, Србијо”, казао је Арсић, власник веселе фабрике и шеф чудесног оркестра из Велике Плане.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


sabor violina promocija gornji milanovac

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.377.975 посета
Тренутно на сајту: 332 посетилац(a)