Породица Којић добила нови дом 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Породица Којић добила нови дом
Trenutno na sajtu: 561       |       Podeli:
16.05.2018 | 0 коментар(а)



Ваљево – Ових дана после велике трагедије у породицу Којић из ваљевског села Попучке

уселила се велика радост. Троје деце Милана Којића (49) који је у јануару ове године настрадао у саобраћајној несрећи на пружном прелазу у овом селу, добило је нови дом.

Породица Којић живела је у веома тешким условима, у трошној кући која је била склона паду, били су без струје више од две године, јер нису могли да је плате. Међутим, помоћ је стигла је од Града Ваљева, великог броја хуманих људи и предузетника. Посебно се на помоћи породици ангажовао председник општине Уб, Дарко Глишић. Кућа је реконструисана од пода до крова, набављен је нови намештај, телевизор и покућство, а дограђене су и нове просторије.

Захваљујући свему томе, породица Којић, малолетна деца Елизабета, Лука и Јована са мајком Маринет која се због љубави са Филипина доселила у ваљевско село, моћи ће да уче као њихови вршњаци и расту у хигијенским условима.

ГЗС / Ј. Стојић




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.205.758 посета
Тренутно на сајту: 561 посетилац(a)