СНС: Да ли је то Милан Стаматовић изгубио компас? 


U Srbiji danas do 17 stepeni              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
СНС: Да ли је то Милан Стаматовић изгубио компас?
Trenutno na sajtu: 502       |       Podeli:
22.12.2017 | 0 коментар(а)



Ужице - Градски одбор Српске напредне странке (снс) у Ужицу наводи да се Милан Стаматовић разбеснео и бурно реаговао,

не бирајући речи на претходно саопштење ужичких напредњака.

"Ништа не боли тако као гола истина. Опет Милан Стаматовић дели моралне лекције називајући друге прелетачевићима, а вешто скрива да у својој колекцију има књижице СПО-а, СПС-а, ДСС-а, СНП-а, а када је у свакој пропао реши да на крају оснива своју, а и то му иде слабо од руке. Опет Милан Стаматовић покуша да скрене тему на другу страну чим се помене продаја народне земље златиборске, дивља градња и другарске везе са сумњивим капиталом", пише у саопштењу СНС.

Напредњаци наводе да Стаматовић покушава да на теми ауто пута и аеродрома Поникве поентира, али то је могао учинити све до доласка Александра Вучића који је најзаслужнији што ће ови пројекти коначно бити реализовани у интересу свих грађана Златиборског округа.

"Опет Милан Стаматовић прети да ће оставити Ужичане без воде као да су Сушичка врела његова прћија. Не бисмо му препоручили да се играса Ужицем и Ужичанима. А све је почело даном смене његове омиљене сараднице са места директора јавног предузећа. И нервоза. И завист. И љубомора. И мржња према Александру Вучићу. И поред чињенице да у свакој својој изјави не пропушта прилику да се својим политичким противницима обраћа на приземан и вулгаран начин, ми нећемо никада рећи да из њега проговара металостругар из Чајетине, помоћник сменовође И кавгаџија са сирогојнских вашара и забава", закључује се у саопштењу СНС Ужице.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.490.785 посета
Тренутно на сајту: 502 посетилац(a)