Ковачевић: Да није било Сабора Прањани не би кренули напред 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji             

 
Ковачевић: Да није било Сабора Прањани не би кренули напред
Trenutno na sajtu: 513       |       Podeli:
24.08.2020 | 0 коментар(а)



Горњи Милановац - Питање је да ли би Сабора виолиниста уопште и било да на челу горњомилановачке општине



није човек као што је Дејан Ковачевић, који је идеји о оснивању Сабора дао пуну подршку.

„Нажалост ове године не можемо поновити успех од прошле, нити га превазићи због ове пошасти која нас је задесила, али се надам да ћемо у будућности правити све бољи и бољи Сабор виолиниста. За Прањане се чуло много пре ове манифестације, давно, још када су спасавани савезнички пилоти са Галовића поља, али ова варошица је почела много другачије да живи од када је основан Сабор. Мени је драго да сам учесник овог пројекта, да смо успели са нашим пријатељима да већ на првој манифестацији привучемо преко 50.000 посетилаца”, рекао је Ковачевић иначе и председник Саборског одбора, додајући да ће већ следеће године на овом месту дочекати на десетине и десетине посетилаца.

Прањани ће добити и централну саобраћајницу, а реализоваће се још неки инфраструктурни пројекти планирани за овај крај.

„Да није било Сабора виолиниста, не бисмо успели да урадимо многе ствари које смо планирали за Прањане. Комплетну реконструкцију пута од Такова, односно од Бершића до Прањана, како би сви посетиоци Сабора са ауто-пута Милош Велики могли да дођу овде. Радићемо све оно што је инфраструктурно потребно и што је председник Србије Александар Вучић обећао, и водовод и канализација”, казао је Ковачевић.

Оно што га је посебно гануло је идеја министарске грађевинарства и инфраструктуре Зоране Михајловић и њеног тима, да се овде на Галовићима, направи један аеродром који ће се користити наредих година и деценија.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


pranjani kovacevic sabor violinista

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.168.475 посета
Тренутно на сајту: 514 посетилац(a)