Пас Мујо након успешног опоравка враћен свом власику 


U Srbiji danas do 17 stepeni              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Пас Мујо након успешног опоравка враћен свом власику
Trenutno na sajtu: 323       |       Podeli:
18.04.2017 | 0 коментар(а)



Чачак - Сећате ли се малог Мује, пса коме су непознати починиоци одсекли обе задње ноге. Захваљујући добрим људима он се успешно опоравио и враћен је свом власнику

Видосаву Ђерићу из Перељинске Балуге код Чачка.

Фото: Глас западне Србије

"Први је објавио Глас западне Србије несрећу мог Муја. Телефон ми је данима звонио. Звали су ме људи из Америке, из Босне и Херцеговине, из Београда и других градова Србије. Сву помоћ сам дао ветеринару који га је оперисао. Иако он сада нема две ноге он иде полако као и ја. Ми смо и даље најбољи пријетељи", каже Ђерић.

Међутим бол који је Мујо претрпео учинио је да за разлику од пре сада овај пас више никоме не сме прићи без страха.

Фото: Глас западне Србије

"Волео је некад да прилази људима, али сада се боји свакога ипак су тешке муке које је он преживео. Не дао Бог никоме", кроз сузе прича Ђерић.

Иначе први који су пружили помоћ били су чланови Друштва за заштиту животиња Теодорини анђели, који су повређеног пса преузели од власника и пребацили у хирушку амбуланту. Поред њих јавиле су се и друге хуманитарне организације али и људи који су новчано хтели да помогну Видосаву Ђерићу који је и поред своје тешке материјалне ситуације бринуо о свом најбољем пријатељу.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.520.874 посета
Тренутно на сајту: 324 посетилац(a)