Ристовић: Потребно је да се сви укључимо у тражење Сњежане Зорановић 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Ристовић: Потребно је да се сви укључимо у тражење Сњежане Зорановић
Trenutno na sajtu: 435       |       Podeli:
18.11.2020 | 0 коментар(а)



Чачак - Члан Градског већа Владимир Ристовић задужен за област безбедности и ванредне ситуације у име града
Члан Градског већа Владимир Ристовић, фото: ГЗС

и у своје лично име упутио је јавни позива свим људима добре воље и удружењима да се укључе у акцију проналажења нестале Сњежане Зорановић.

„Четрдесетогодишња жена, мајка седмомесечне бебе нестала је пре 11 дана. Све надлежне службе су обавештене о немилом случају и сходно расположивим могућнистима кренуле су у акцију проналажења и потраге за несталом особом, нажалост без успеха”, рекао је он.

Ристовић је мишљења као и Сњежанина породица, да је потребно да се сви укључимо већим интезитетом како би се што пре нестала особа нашла.

„Овом приликом апелујем на сва удружења које финансира Градска управа, све Месне заједнице и канцеларије и све људе добре воље да се укључе у проналажењу Сњежане, мајке мале бебе”, истиче Ристовић.

ГЗС

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


nestala osoba snjezana zoranovic cacak

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.299.574 посета
Тренутно на сајту: 436 посетилац(a)