Почиње реконструкција aнекса спортске хале „Бреза“ 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Почиње реконструкција aнекса спортске хале „Бреза“
Trenutno na sajtu: 453       |       Podeli:
03.08.2019 | 0 коментар(а)



Горњи Милановац - Министарство омладине и спорта преко Европских фондова, пројекат

ИПА 2015, обезбедило је 3,2 милиона евра за изградњу спортске инфраструктуре у Србији. Горњи Милановац се нашао међу 25 општина и градова у Србији којима су одобрена средства. Коначно је завршен тендер који су Делегација ЕУ и Министарство омладине и спорта расписали у мају 2019. и потписан је уговор.

“Горњи Милановац је конкурисао за средства потребна за комплетну реконструкцију анекса Спортске хале ’Бреза’ , где ће наши суграђани и спортски клубови добити једну од модернијих теретана за вежбање и једну фитнес салу. Радови на реконструкцији крећу крајем месеца” – рекао је директор Установе „Спортско - рекреативни центар“ Горњи Милановац Предраг Марковић на данас одржаној конференцији за новинаре.

Говорећи, потом, о коришћењу Градског базена овог лета, Марковић је нагласио:

“Доласком на место директора у Установу ’ Спортско-рекреативни центар’ Горњи Милановац 2017. године, преузели смо руковођење Градским базеном у Горњем Милановцу. Успели смо да за ове три сезоне, захваљујући општинском руководству и председнику општине господину Ковачевићу, уложимо у Градски базен преко шест милиона динара тако да се сада на базену који посећују наши суграђани може веома лепо провести дан, уз знатно ниже цене него претходних година. Реконструисана је филтер станица, комплетно сређен дечији мали базен, дезобаријера и подлога за тушеве и један део бехатона који се издаје за угоститељски простор. Сада се простор за угоститељске услуге, сладоледе и кокице издаје путем јавног огласа и приходујемо преко 500 хиљада динара за сезону.

Ове сезоне је реконструисано и корито великог алуминијумског базена. Купљено је стотину комада плажних лежаљки и обезбеђено исто толико сунцобрана, тако да купачи сада могу уживати у хладовини око базена. Такодје, напоменуо бих да су цене карата снижене и превасходно прилагођене нашим најмлађим суграђанима. Деца до седам година на базен улазе бесплатно у пратњи родитеља, ученици основних и средњих школа плаћају дневну карту 100 динара, а одрасли 150 динара. Установа СРЦ ГМ је од прошле године увела праксу да свако треће и наредно дете у породици, до своје 18. године добије бесплатну сезонску пропусницу. Од ове године приступили смо и Покрету за децу Три плус - цена минус где сви корисници картице имају 50 посто попуста на цену дневне карте. Трудили смо се да сваке године обезбедимо пропуснице за Градски базен, ђацима генерације, вуковцима, носиоцима диплома и медаља са републичких школских такмичења”, нагласио је директор Марковић.

 

 

Глас западне Србије

 

 

 

 

 

 

 

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


gornji milanovac baze rekonstrukcija hala breza

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.147.000 посета
Тренутно на сајту: 453 посетилац(a)