Стаматовић: Одговорити на оптужбе Црне Горе да је државни удар припреман на Златибору 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Стаматовић: Одговорити на оптужбе Црне Горе да је државни удар припреман на Златибору
Trenutno na sajtu: 366       |       Podeli:
09.10.2017 | 0 коментар(а)



Чајетина - Председник Иницијативног одбора Здраве Србије Милан Стаматовић позвао је данас власти Србије да одговоре, како је навео,

„на бруталне лажи државног тужиоца Црне Горе“ који је казао да су се на Златибору припадници руске војне обавештајне службе ГРУ припремали за покушај државног удара у Црној Гори.

Стаматовић је у саопштењу оптужио владајућу Српску напредну странку да "уместо да штити сопствену земљу и народ, укључивши и онај део обесправљеног српског народа у Црној Гори, упорно води антиспрску политику, пружајући подршку диктаторском НАТО режиму у Подгорици“.

„Управо је званични Београд, на челу са Александром Вучићем, подржао и формално учествовао у фарси црногорског председника Мила Дјукановића око измишљеног ’државног удара’, како би помогао његовом опстанку на власти, радећи против интереса Русије, јединог искреног пријатеља српског народа“, оценио је Стаматовић.

Он је навео да Србија никад није предузела „адекватне реципрочне мере према Црној Гори“ када је она признала независност Косова, и оценио да Београд „изазива мазохисту коме се званична Подгорица и дан-данас смеје у лице, лобирајући за улазак Косова у Унеско“.




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.482.564 посета
Тренутно на сајту: 365 посетилац(a)