За 30 васпитача и помоћно особље стални радни однос у ПУ „Сунце" 


Vreme danas: popodne kiša, temperatura od 14 do 18 stepeni              Danas isplata redovne naknade za nezaposlene              Peti dan Srpskog festivala svetske muzike              Polaganjem venaca na pet spomenika obeležen Dan opštine Gornji Milanovac             

 
За 30 васпитача и помоћно особље стални радни однос у ПУ „Сунце"
Trenutno na sajtu: 334       |       Podeli:
05.01.2021 | 0 коментар(а)



Горњи Милановац - Влада Републике Србије одобрила је општини Горњи Милановац да запосли на неодређено време

укупно 30 васпитача и помоћног особља у Предшколску установу “Сунце”. Пријемом постојећег кадра у стални радни однос, али и запошљавањем нових људи, значајно ће се допринети бољим условима рада, али и већем задовољству запослених, чиме ће и квалитет услуге бити подигнут на много виши ниво.

Дејан Ковачевић, председник општине Горњи Милановац, фото: Прес служба

Дејан Ковачевић, председник општине Горњи Милановац изразио је захвалност ресорном Министарству и министарки Марији Обрадовић, на потезу који доприноси бољем раду и задовољству запослених у ПУ „Сунце”.

 „Ово је доказ да држава брине о сваком сегменту нашег друштва без обзира на тешку ситуацију изазвану пандемијом Ковид 19. Као сто сам висе пута говорио, наш циљ је да свако дете буде уписано у вртић а да би то остварили, поред недостајућих капацитета, потребно је запослити и довољно кадра. Овим одобрењем Владе Републике Србије створила се могућност да се реши статус васпитача који раде у установи и дуже од  12 година а до данас немају решено статусно питање. Такође, на овај начин стичу се и могућности за нова запошљавања“, истакао је Ковачевић.

Захваљујући одлуци Владе  у ПУ „Сунце” у  Горњем Милановцу стални радни однос добиће шесторо са Високом стручном спремом, четрнаесторо са вишом, четворо са средњом и шесторо са нижом стручном спремом.

 

ГЗС 

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


PU SUNCE DEJAN KOVACEVIC

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.808.550 посета
Тренутно на сајту: 333 посетилац(a)