"Цена минус за 3+" осваја Русију 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
"Цена минус за 3+" осваја Русију
Trenutno na sajtu: 406       |       Podeli:
28.10.2018 | 0 коментар(а)



Чачак - Покрет за децу Три плус из Чачка је 25. октобра у Москви представио свој програм за пораст наталитета,

 предлог мера социјалне погодности и подршке породицама са троје и више деце који се у великој мери ослања на мере које примењује Русија и где су вишедетне породице максимално уважене и привилеговане.

Програм је презентован на Самиту за живот у Палати Руске Федерације у органу који чине представници администрације Председника Русије, локалних власти и невладиних организација.

Руску страну највише је заинтересовао пројекат Покрета за децу Три плус "Цена
минус за 3+" која представља картицу која омогућава породицама са троје и више деце бројне попусте и бесплатне услуге и њихова жеља је да овај пројекат буде реализован и у Русији.

"Цена минусза 3+" реализоваће се у преко 30 општина и градова у Србији током 2019.године, а жеља Три плуса је да заживи у свим локалним самоуправама у Србији.

Покрет за децу Три плус добио је и велику подршку Савеза за живот и њиховог председника Радојка Љубичића као и Сергеја Цеснокова, председника удружења За живот који је иначе и организатор Форума о демографији.

ГЗС

Фото: Покрет 3+




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


покрет програм русија

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.440.117 посета
Тренутно на сајту: 407 посетилац(a)