Трифуновић: Хаос прави Танасковић, псовао ми је мајку, вређао породицу, мржња се видела у очима 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji             

 
Трифуновић: Хаос прави Танасковић, псовао ми је мајку, вређао породицу, мржња се видела у очима
Trenutno na sajtu: 513       |       Podeli:
13.07.2018 | 0 коментар(а)



Чачак - Данас је трећи дан наставка 23. седнице Скупштине Чачка, до сада је пређено 19 тачака дневног реда и председник скупштине Игор Трифуновић сматра да би се у току

данашњег дана заседање требало завршити. Међутим скупштинско заседање је првог дана обележено инцидентом на релацији Двери и владајућа одборничка већина, председник скупштине. Преседавајући је, како каже, био принуђен да позове полицију и затражи лекарску помоћ због, како наводи у изјави, психичке тортуре и претњи од стране шефа одборничке групе Двери Александра Тансковића који му је вређао породицу и псовао мајку.

„Првог дана, заседање је трајало дуже него што смо планирали и где се десио поново инцидент. Подсетићу вас да пре тачно годину дана шеф одборничке групе Двери Александар Танасковић на сличан начин је реаговао и физички ме је напао на седници скупштине. Очигледно да политика коју воде Двери је политика насиља, нетолеранције, мржње. Прво је са свог места слао пољупце за преседавајући сто, ја то нисам могао да толеришем јер сматрам да је то једна врста мобинга, да један одборник јавно шаље пољупце председнику скупштине. Изречена му је мера опомене и тада је настао хаос који је он предводио. Човек је употребљавао најгнусније и најружније псовке, псовао мајку и мени и шефу одборничке групе Александру Максимовићу који је покушао да се поставио између нас јер је Танасковић, дошао до преседавајућег стола. Александар Сретеновић, њихов одборник га је држао око струка, док је он замахивао посницима и претио Богом да ћу ја добити оно што заслужујем. Његови одборници су га некако извукли из сале Скупштине града”, рекао је Трифуновић, који због сличне ситуације која се десила пре годину дана се уплашио за своју безбедност и све пријавио Полицијској управи у Чачку.
Службеници су узели изјаве, a председник скупштинев је отишао и до Ургентног центра.

„Измерен ми је притисак који је био 160 са 120, видно сам био узрујан а отишао сам и код психијатра на преглед. Ово није први пут да се понавља овако нешто, верујте да ја у очима Танасковића видим бес, мржњу и насилника. Окончан је и поступак који се водио пред Основним судом у Чачку, где је он осуђен на казну од четири месеца због насилничког понашања иако одлука још није правоснажна јер постоји право жалбе”, каже Трифуновић.

Он додаје да шеф одборничке групе Двери, овим чином покушава да прикаже неспособност вођења седнице а да он у ствари диктира смер исте пропагирајући насиље, вулганизар који никуда не воде.

ГЗС

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.166.388 посета
Тренутно на сајту: 514 посетилац(a)