Милош Цветковић појачао Младост 


U Srbiji danas do 17 stepeni              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Милош Цветковић појачао Младост
Trenutno na sajtu: 430       |       Podeli:
29.07.2020 | 0 коментар(а)



Лучани - Екипу Младости појачао је искусни одбрамбени играч Милош Цветковић. Његова основна

позиција у тиму је на десном беку, мада по потреби бековску улогу може одрадити и уз леву аут линију. Екипи се прикључио током припрема на Тари, тако да је имао довољно времена да се прилагоди на начин рада плаво-белих:

"Најпре бих желео да се захвалим људима из клуба који су препознали моје квалитете и указали ми прилику. Веома сам срећан и задовољан што ћу бити део једне овако организоване екипе као што је лучанска Младост. Саиграчи, као и сви у клубу су ме одлично прихватили, па сам се веома брзо уклопио. Очекујем да у новој сезони направимо још боље резултате него што су били у претходној. Свакако да нам је за добре резултате значајан и добар старт у првенству, па стога очекујем да ћемо на отварању сезоне против Јавора освојити сва три бода".

Милош Цветковић (30) има велико суперлигашко искуство, а током своје каријере наступао је за: Земун, Рад, Палић, Хајдук из Куле, Напредак и Црвену звезду у којој је поникао и са којом има освојену једну шампионску титулу. Претходне две године провео је као интернационалац у Левском из Софије. Као омладинац забележио је и пет наступа за У-19 репрезентацију Србије. У овој сезони носиће дрес Младости са бројем 29.

 

 

ГЗС / Радио Д

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


milos cvetkovic mladost fk fudbal igrac

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.495.536 посета
Тренутно на сајту: 429 посетилац(a)