Јовановић: Одељење за пољопривреду у локалној самоуправи оснажити кадровски 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Јовановић: Одељење за пољопривреду у локалној самоуправи оснажити кадровски
Trenutno na sajtu: 546       |       Podeli:
04.12.2018 | 0 коментар(а)



Лучани - Председник “Боље Србије” и народни посланик, Драган Јовановић, у оквиру предизборне

кампање за локалне изборе у Лучанима коалиције “Ивица Дачић -Социјалистичка партија Србије - Боља Србија”, обишао је две месне заједнице, Милатовићи и Доњи Дубац.

"Поносан сам на дочек који ми приређују грађани у Горњем Драгачеву. Ове месне заједнице имају пуно проблема, подсећају ме на Тополска села из 2004. године. Ужасна инфраструктура, лоша пољопривредна производња веома уситњена са претежно производњом малине и купине на малим парцелама. Изнели смо јасан план на који би начин ново општинско руководство могло да направи озбиљан план након 16. децембра. Најпре инфраструктура, држава је већ определила значајна средства да се овај проблем реши, затим да се у општинској управи кадровски оснажи одељење за пољопривреду како би конкретним, пре свега пројектима, помогли удруживање пољопривредника и довођење нових откупљивача пре свега воћа, како произвођачи не би били препуштени сами себи", рекао је Јовановић.

Овом приликом је и председник ОО СПС Лучани Славко Радосавчевић истакао који пропусти су направљени у извршењу буџета за пољопривреду и додао да уколико становништво 16. децембра укаже поверење овој коалицији и заокружи број 6, сигурно неће доћи до оваквих пропуста.

 

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


lucani izbori sps bolja srbija kampanja

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.265.826 посета
Тренутно на сајту: 547 посетилац(a)