Утврђен буџет за наредну годину од 3,22 милијарде 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Утврђен буџет за наредну годину од 3,22 милијарде
Trenutno na sajtu: 756       |       Podeli:
10.12.2019 | 0 коментар(а)



Ужице - Чланови Градског већа утврдили су предлог ужичког буџета за наредну годину. Према

предлогу, он ће у 2020. години износити 3,22 милијарде динара где се највише прихода очекује од пореза на доходак, имовину и од трансфера са других нивоа власти, наводи се на сајту града.

На расходовној страни, увећана су средства за улагања у градску инфраструктуру, уређење и реконструкцију путева и објеката, енергетску ефикасност, затим у социјалну заштиту, спорт и месне заједнице. Истовремено, утврђен је и предлог одлуке којом је дефинисана расподела прихода између града и градске општине Севојно.

Прихваћен је предлог годишњег кадровског плана градских управа, Градског правобранилаштва, Службе буџетске инспекције и Службе интерне ревизије, као и Програм пословања Дечијег одмаралишта „Златибор“.

Утврђен је и текст одлука којим се усваја пројекат и спроводи поступак избора стратешког партнера у складу са пројектом јавно-приватног партнерства у области локалног превоза путника на територији града и пружања станичних услуга на Аутобуској станици.

Одлучено је да три домаћинства која су имале штете од пожара добију једнократну новчану помоћ и усвојени су годишњи извештаји о раду свих пет градских управа.

 

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


uzice budzet vece

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.084.615 посета
Тренутно на сајту: 756 посетилац(a)