Мијаиловић: Проширићемо управно одбор који ће помоћи Партизану 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Мијаиловић: Проширићемо управно одбор који ће помоћи Партизану
Trenutno na sajtu: 699       |       Podeli:
16.10.2017 | 0 коментар(а)



КК Партизан ће у петак добити новог председника. Скупштина која је одржана поверила

КК Партизан ће у петак добити новог председника. Скупштина која је одржана поверила је мандат Остоји Мијаиловићу, а он има задатак да изабере и предложи нове чланове Управног одбора тима из Хумске.

Он ће формирати нови, проширени Управи одбор.

"То и јесте мој захтев, јер међу 13 чланова треба да буду особе из јавног живота, спортисти и привредници, а то је мало па треба проширити на 19. Имаћу консултације и брзо ћете имати списак људи, који ће искључиво доносити у Партизан. Многи би само да се сликају, али није сад ситуација за то. Сигуран сам да сви помогну, можемо бити прави Партизан".

Мијаиловић се осврнуо и на чињеницу да није добио подршку фудбалске секције.

"Желим им све најбоље. Не желим сада да коментаршем прозивке, био сам тамо једно време. Сада нам треба заједништво, посвећеност и борба".

Објаснио је и зашто се на ово чекало четири месеца.

"Зато што ме нису нашли. И ја бих да се захвалим Николи Пековићу и целом УО који је у претходном периоду радио у тешким условима", рекао је Мијаиловић.

 

Блиц




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.022.537 посета
Тренутно на сајту: 700 посетилац(a)