Обрадовић: Увођење парламентарног мрака 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Обрадовић: Увођење парламентарног мрака
Trenutno na sajtu: 733       |       Podeli:
27.10.2017 | 0 коментар(а)



Чачак - До сада смо имали медијски мрак, а сада се уводи и парламентарни мрак, изјавио је лидер Двери Бошко Обрадовић,

додајући да су синоћ сви били у прилици да виде како посланици опозције не могу да поставе питања представницима власти.

"У тренутку када сам ја био на реду да постаљам питање седница је прекинута и тиме је омогућен покушај завођења парламентарног мрака где не можете да постављате питања премијеру и министрима", рекао је Обрадовић на конференцији за новинаре.

Све изгледа као једна режирана представа у којој влада глуми да је дошла да одговара на питања новинара,р екао је Обрадовић, додајући да једна велика опозициона група није могла да постави питања члановима владе.

"Ради се о голом насиљу, бахатости, цензури и недозвољавању да се не чује глас опозиције. Ово је други пут да се дешава исти сценарио у српском парламенту. Пре годину дана је Вучић долазио у парламент и нико није могао да му постави питање", истакао је Обрадовић.

Он подсећа да је искључен са седнице Скупштине Србије због три опомене које му је изрекла председница парламента Маја Гојковић.

"Искључен сам само зато што сам подигао један плакат како бих указао на спрегу власти и криминала. Дошли смо у ситуацију да је један плакат разлог за искључење са седнице. Било је провокација, јер је један посланик владајуће већине дошао и сео на место где седе представници опозиције. Чак ја то не доживљавам као провокацију, шалио сма се са њим и због тога добио опомену", рекао је Обрадовић.

Обрадовић је рекао и да је посланицима опозиције до сада изречено 70 опомена, а посланицима владајуће већине само две.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.084.146 посета
Тренутно на сајту: 733 посетилац(a)