Парезановић:Обрадовић у америчкој амбасади пљувао Србију и тражио подршку за долазак на власт 


Vreme danas: popodne kiša, temperatura od 14 do 18 stepeni              Danas isplata redovne naknade za nezaposlene              Peti dan Srpskog festivala svetske muzike              Polaganjem venaca na pet spomenika obeležen Dan opštine Gornji Milanovac             

 
Парезановић:Обрадовић у америчкој амбасади пљувао Србију и тражио подршку за долазак на власт
Trenutno na sajtu: 289       |       Podeli:
13.06.2019 | 0 коментар(а)



Чачак - Народни посланик и повереник ГрО СНС, Марко Парезановић у саопштењу за јавност

истиче како је лидер Двери Бошко Обрадовић, није доследан својим политичким принципима.
"Обрадовић је прогласио себе за највећег живог непријатеља ЕУ, заклетог борца против "бриселских комесара и њиховог новог Централног комитета и још је прогласио себе за заклетог непријатеља Америке и осветника Српства, лидера новог политичког таласа који ће да сруши постојећи светски поредак. А онда Бошко упозна једног Драгана. И заборави све сто је било, и мучено Српство, отето Косово и свој завет, вечите непријатеље своје који како каже "пију крв српског народа". И оде Бошко у амбасаду САД на канабе западно, да западним "комесарима" објасни шта то у Србији не ваља.

И није ништа ново у томе да опозиција у Србији користи сваку прилику да пред странцима каже све најгоре о својој земљи и да тражи страну подршку за долазак на власт. Тако је и Обрадовић у амбасади САД-а странцима објаснио како у Србији владају диктатура и фашизам, те даље одсуство слободе медија и људских права. И то је све рекао истим људима које је годинама називао највећим агресорима и окупаторима на свету. На ставове највеће силе о КиМ био је нем. Наравно, испред амбасаде није паркирао Опел Астру из 1995. године коју је показао новинарима у Чачку, већ га је у Пассат-у довезао лични возач, како и доликује "великом лидеру".

А велики лидер је само у његовој глави, јер велики лидери и озбиљни државници никада не пљују своју државу пред странцима. Поготово не пред онима које, барем јавно сматрају злим империјалистима. И управо овај Обрадовићев одлазак у амбасаду САД потврђује оно о чему говорим годинама. Да је Обрадовић апсолутни популиста који говори само оно што сматра да народ воли да чује, користећи религију, патриотозам и емоције као основни мотив у свом деловању.

Дакле Обрадовићу, разговарати са странцима је нормално и потребно за сваког ко се бави политиком, али у тим разговорима не пљујеш своју земљу, већ је браниш. Тражиш важне ствари за своју земљу, а не за своју странку. Не називаш водеће земље света окупаторима и империјалистима, а сутрадан тражиш од истих да ти помогну да срушиш власт у својој држави, јер си сам неспособан да било шта урадиш", написано је у Сапштењу.

Глас западне Србије

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


saopstenje parezanovic sns

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.806.580 посета
Тренутно на сајту: 290 посетилац(a)