Почели радови за постављање видео надзора у Ивањици 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Почели радови за постављање видео надзора у Ивањици
Trenutno na sajtu: 515       |       Podeli:
17.04.2018 | 0 коментар(а)



Ивањица - Почели су радови на постављању видео камера којима ће у Ивањици бити покривене све веће раскрснице, улице у ужем градском језгру,

градски парк и прилазни путеви из правца Гуче, Сјенице, Ариља и Ушћа, наводи се на сајту општине Ивањица.

У наредна три месеца биће инсталирано 15 камера а професионални видео надзор ће омогућити већу безбедност саобраћаја, грађана и имовине.

„Приватност грађана неће бити угрожена, камере ће бележити искључиво грубље прекршаје као што су претицање на пуној и дуплој линији, пролазак на црвено и све оно што угрожава саобраћај или личну сигурност људи. Пре пуштања камера у рад, грађани ће бити информисани на којим локацијама се тачно налазе. Видео надзор је вишеструко користан. Искуства из градова који га већ имају говоре да је у великом проценту спречено недисциплиновано понашање у саобраћају и расветљен већи број кривичних дела. На првом месту безбедност грађана је повећана, што је нама најважније”, каже заменик председника општине Ивањица, Момчило Митровић.

Реч је о дигиталним камерама високе резолуције и на већини ће бити обезбеђено читање картица. Вредност радова је 5,5 милиона динара а средства су обезбеђена из буџета локалне самоуправе.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.148.003 посета
Тренутно на сајту: 516 посетилац(a)