Туристичка понуда и укуси Златибора на „ Good Food & Wine Festival" - у 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Туристичка понуда и укуси Златибора на „ Good Food & Wine Festival" - у
Trenutno na sajtu: 362       |       Podeli:
07.09.2020 | 0 коментар(а)



"Good Food & Wine Festival" који се одржава на Сава променади Београда на води, свакако је место и догађај на коме се Златибор

као водећа туристичка дестинацији у земљи и региону, и подручје изузетних одлика има чиме истаћи и преставити своје специјалитете и туристичке садржаје.

 

У организацији ТО "Златибор" и привредног друштва "Златиборски Еко Аграр" на овом фестивалу који се ове године одржава по други пут и бележи пораст броја излагача, представљени су најлепши укуси Златибора и туристичка понуда златне планине. Своје учешће као произвођачи аутентичних златиборских специјалитета узели су: млекара "Наша Златка", произвођач сувомеснатих производа Митар Марић, произвођач меда Светозар Дабић, пршутана "Аћим", пољопривредно домаћинство Радељић са Тубаковом ракијом и Златне рудине као произвођач специфичне врсте сира награђене пакетом "Најбренд - за иновативност у производњи традиционалне српске хране" .

 

Фестивал је свечано отворио заменик градоначелника града Београда Горан Весић, док су у оквиру програма фестивала посетиоци могли учествовати у радионицама и наградним играма, као и дегустирати укусе производа које воле.

 

У углу Златибора велико интересовање владало је за понудама за јесен и предстојећу сезону, као и дегустирање пршута, сира, ракије и меда који су били на дохват руке и мамили сладокусце и гурмане. Најсрећнији посетиоци освојили су вредне  награде које су даровали наши излагачи.

 

ГЗС / Туристичка организација Златибор

 

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


festival zlatibor beograd

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.369.542 посета
Тренутно на сајту: 363 посетилац(a)