Милошу се указао крст док је секао кромпир за припрему ручка 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Милошу се указао крст док је секао кромпир за припрему ручка
Trenutno na sajtu: 539       |       Podeli:
26.11.2021 | 0 коментар(а)



Куршумлија – Несвакидашњи призор десио се данас у Куршумлији када се Милошу Ђокићу док је припремао поврће за ручак на плоду кромпира указао крст.

Овај младић истиче да му се овако нешто први пут указало и да је то засигурно божји знак.

„Враћао сам се кући са тренинга и свратио сам у продавницу да купим неколико кромпира да припремим ручак. Купио сам пет – шест већих плодова и када сам дошао кући и пресекао један кромпир на пола видео сам у његовом средишњем делу крст. Овако нешто први пут видим, поготово у кромпиру, чуо сам да се људима указивао крст на дрвету али ето мени баш у кромпиру“, каже за ТопПрес Милош Ђокић.

Према његовим речима у питању је  копаонички кромпир који се узгаја у селу Игриште и на Копаонику. Карактерише га велика крупноћа плода и органски систем гајења јер се узгаја на већим надморским висинама где нема штеточина ни кромпирове златице.

ГЗС/ ТопПрес

 
 
 



PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


krompir krst milos kursumlija

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.406.351 посета
Тренутно на сајту: 536 посетилац(a)