Нова смећара стигла у ЈКП „Лим” 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Нова смећара стигла у ЈКП „Лим”
Trenutno na sajtu: 726       |       Podeli:
14.02.2022 | 0 коментар(а)



Пријепоље – Јавно комунално предузеће „Лим“ из Пријепоља набавило је нов камион за изношење смећа вредан 12 милиона динара.

Новац за куповину смећаре, која ће током недеље почети да одвозити отпад са пријепољских улица, обезбедила је локална самоуправа. Наредних дана очекује се расписивање још једне јавне набавке за куповину новог специјализованог возила за одвожење смећа, новац је обезбедила амбасада Јапана у Србији.
Ауто смећар, реномираног турског произвођача БМЦ, запремине 15 метара кубних испоручен је пријепољским комуналцима. Са новим возилом, Комунално предузеће имаће на располагању пет смећара које ће одвозити отпад са пријепољских улица до депоније у Друглићима. Директор предузећа Џевад Бегановић каже да ће нов камион пуно значити и у значајној мери повећати неопходне капацитете за одвожење смећа.

– Камион је опремљен свим могућим прикључцима. Из њега неће моћи да цури течни садржај отпада, а биће спречено и просипање пепела – наводи Бегановић.
По својим карактериситка, према речима Бегановића, камион произведен у Турској спада међу најквалитенија возила која се могу видети на друмовима широм Србије. Добављач камиона, током наредних годину дана обезбедио бесплатано одржавање возила у овлашћеном сервису.

– Добили смо гаранцију на возило од две године, као и бесплатан једногодишњи сервис, што ће нам пуно значити због смањења трошкова – истиче Џевад.

Наредних дана Комунално предузеће расписаће јавну набавку за куповину још једног специјализованог камиона за одвожење контејнера. Новац за куповину возила, у износу од 75 хиљада евра обезбедила је амбасада Јапана у Србији. Набавком још једног возила Комунално предузеће у значајној мери обновиће свој возни парк.

Иначе, турски произвођач БМЦ, све је присутнији на тржишту Србије. Поред комуналних возила, овај произвођач испоручио је више од 100 аутобуса граду Београду.

ГЗС/ПП Медиа




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.090.418 посета
Тренутно на сајту: 727 посетилац(a)