После реконструкције топловода сређивање улица 


U Srbiji danas oblačno, mestimično kiša              Razlog havarije je obrušavanje zemlje, evo do kada će biti rešen problem sa vodom u Aveniji              Sutra Forum poslodavaca u Čačku, 10. maja u Gornjem Milanovcu              SNS Čačak - Čačanska opozicija ko pile u kučinama             

 
После реконструкције топловода сређивање улица
Trenutno na sajtu: 402       |       Podeli:
22.07.2017 | 0 коментар(а)



Ужице - Након завршених радова на топловодној мрежи у Ратарској улици ради се на реконструкцији дела

те улице у дужини од око 230 метара. На том делу биће уређени тротоари, постављени ивичњаци а наредне недеље је планирано и асфалтирање, саопштено је на сајту града.

„У суботу почињу асфалтерски радови, радиће се тротоари а следеће недеље улични застор. У оквиру ове улице смо санирали шахтове кишне канализације и водовода и надамо се да у нећемо са тим имати проблема у неком наредном периоду“-рекао је Никола Максимовић директор ЈП Ужице развој.

Упоредо са овим радовима биће урађена и рампа за особе са инвалидитетом.

„Од осталих радова у граду, у овом моменту се ради реконструкција Улице Николе Тесле. У претходном периоду је урађен велики потпорни зид у тој улици, измештена је комплетна расвета, раде се ивичњаци па током следеће недеље очекујемо завршетак радова у том делу града“- додаје Максимовић.

У наредних десетак дана планирано је и извођење радова на игралишту на Алексића мосту где је такође завршена израда топловода.

 

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.868.060 посета
Тренутно на сајту: 403 посетилац(a)