Ово је излазак у сусрет грађанима који су се уплашили да неко нешто ради против њихових интереса 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Ово је излазак у сусрет грађанима који су се уплашили да неко нешто ради против њихових интереса
Trenutno na sajtu: 525       |       Podeli:
09.12.2021 | 0 коментар(а)



Председник Србије Александар Вучић говорећи о противзаконитим протестима рекао је да блокирање путева доноси велику штету нашој земљи.

– Велику штету нашој земљи доноси заузимање путева. Ја сам поносан на нашу земљу која није употребљавала водене топове, што смо и заузимање ауто-путева пропратили тишином и нереаговањем, иако је то противно закону, и нисмо гледали слике како се поступа према демонстрантима у много демократскијим држава света – рекао је Вучић и додао:

– Ово није због нашег страха, ово је излазак у сусрет грађанима који се се уплашили да неко нешто ради против њихових интереса. Нема потребе за страх, јер све ово што смо урадили, урадили смо за њих. Волео бих да људи у Влади Србије који су уморни не морају да буду министри, а да ово мало времена колико им је остало до краја мандата слушају људе који их окружују, а не себе – навео је Вучић.– Извињавам им се што су трпели терор неодговорних људи! – упутио је извињење грађанима Србије Александар Вучић.

ГЗС/ Извор: Србија Данас




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Vucic gradjani izvinjenje

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.195.138 посета
Тренутно на сајту: 525 посетилац(a)