Војни лекари обишли мештане села код Сјенице 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Војни лекари обишли мештане села код Сјенице
Trenutno na sajtu: 474       |       Podeli:
30.09.2020 | 0 коментар(а)



Сјеница - Припадници Војске Србије су, у сарадњи са Црвеним крстом из Сјенице, у селима Раждагиња и Буђево на територији ове општине

реализовали акцију „Војни лекар на селу”, саопштила је ВС.

У оквиру акције, која за циљ има пружање медицинске помоћи мештанима удаљених села са отежаним приступом систему здравствене заштите, вршени су општи здравствени прегледи мештана, уз поделу пакета са намирницама и кућном хемијом.

Војни медицинари су срдачно прихваћени од локалног становништва, које је још једном исказало велику захвалност Војсци Србије на помоћи општини Сјеница у бројним приликама, а посебно у борби на сузбијању и спречавању ширења заразне болести ковид 19, истиче се у саопштењу.

ВС је и раније пружала помоћ мештанима удаљених села на подручју општине Сјеница и Пештерске висоравни, као и у другим крајевима Србије, и наставиће са спровођењем пројеката цивилно-војне сарадње, који за циљ имају јачање сарадње и помоћ локалном становништву.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


sjenica lekari vojska srbije

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.351.644 посета
Тренутно на сајту: 475 посетилац(a)