Већници сутра о предлогу буџета за 2018. годину 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Већници сутра о предлогу буџета за 2018. годину
Trenutno na sajtu: 539       |       Podeli:
10.12.2017 | 0 коментар(а)



Горњи Милановац – Пред већницима општине Горњи Милановац сутра ће се наћи 14 тачака

Горњи Милановац – Пред већницима општине Горњи Милановац сутра ће се наћи 14 тачака дневног реда. Једна од најваћнијих је свакако разматрање и утврђивање нацрта предлога о буџету за 2018. годину.

Већници ће такође расправљати о утврђивању предлога Одлуке о јавном линијском превозу путника на територији општине, као и о општинским административним таксама.

На дневном реду ће се наћи  разматрање нацрта Кодекса понашања службеника и намештеника општине и утврђивање предлога Кадровског плана Општинске управе.
    
Већници ће разматрати предлог Решења о давању сагласности на Статут Музеја рудничко-таковског краја и измена и допуна финансијског плана Установе за културу, уметност и ваншколско образовање за 2017.годину (четврта измена).

Пред општинском владом биће разматрање измена и допуна програма пословања ЈП за водоснабдевање „Рзав“ Ариље за 2017. Годину, али и разматрање Записника Комисије за утврђивање основа и висине накнаде штете настале услед уједа и напада паса луталица од 1.децембра 2017. године.
    
Веће ће дискутовати и о предлогу Решења о употреби средстава текуће и сталне буџетске резерве.
Седница општинског већа 32. По реду заказана је за сутра у Великој сали општине са почетком у 9 сати.



Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.109.707 посета
Тренутно на сајту: 537 посетилац(a)