Стигао први део сајле за „Голд Гондолу“ 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Стигао први део сајле за „Голд Гондолу“
Trenutno na sajtu: 756       |       Podeli:
25.07.2019 | 0 коментар(а)



Чајетина - Први навој сајле за Голд гондолу стигао је у насеље „Јес мај вилиџ“ на Златибору а њено инсталирање

од почетне станице до врха Торник се очекује у септембру. Ово је тек први од укупно четири дела сајле, који ће бити испоручени у наредном периоду.

Oд француске фирме Помагалски стигао први део сајле за златиборску гондолу. Развлачење сајле, чија ће укупна дужина износити 18 километара, почеће када се заврши постављање ужетњаче на међустаници у Рибници.

„Ово је био и специјалан вид превоза и транспорта под одређеним обезбеђењем. Читав овај навој тежак је око 45 тона и сви су се потрудили да га са највећом пажњом истоваре, како би све било у складу са мерама заштите како током транспорта, тако и на грдилишту. У наредних 15 дана стићи ће следећи навој сајле. По завршетку постављања ужетњаче на међустаници на Рибници, што ће бити негде у септембру, очекујемо почетак радова на развлачењу сајле“, рекла је овом приликом директорка Предузећа „Голд гондола“, Бојана Божанић .

Компанија „Амига“, која ради у склопу Конзорцијума а задужена је за овај посао, је спремна. Радови на допремању навоја сајле теку паралелно са подизањем стубова, управо онако како је планирано и у складу са дозволама које је општина Чајетина добила од надлежног министарства. Уколико време буде и даље наклоњено, пре краја године се очекује да ће се први путници „укрцати“ на планинску гондолу.

ГЗС / Златибор пресс




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.416.784 посета
Тренутно на сајту: 755 посетилац(a)