ФК “Младост” отпочела припреме за предстојећу такмичарску сезону 


U Srbiji danas oblačno, mestimično kiša              Razlog havarije je obrušavanje zemlje, evo do kada će biti rešen problem sa vodom u Aveniji              Sutra Forum poslodavaca u Čačku, 10. maja u Gornjem Milanovcu              SNS Čačak - Čačanska opozicija ko pile u kučinama             

 
ФК “Младост” отпочела припреме за предстојећу такмичарску сезону
Trenutno na sajtu: 384       |       Podeli:
19.06.2019 | 0 коментар(а)



Лучани – После 30 ндана одмора фудбалери ФК “Младост” отпочели су припреме за предстојећу

такмичарску сезону званичном прозивком, а затим и првим тренингом,

“Припреме ћемо одрадити у три фазе. Први део спровешћемо овде у Лучанима од 18. до 27. јуна, где ћемо на нашим теренима радити два пута дневно. Друга фаза биће на Златибору од 27. јуна до 13. јула, када ће бити одиграно и седам припремних утакмица и то: 29. јуна са Војводином, 3.јула са Спартаком из Суботице, 6. јула са бањалучким Борцем, 9. јула са Мачвом („Б“ тимови), 10. јула такође са Мачвом „А“ тимови, за утакмицу предвиђену 12. јула противник ће бити накнадно одређен као и за следећу утакмицу која је планирана за 13. јул. Потом се од 14. јула враћамо у Лучане где ћемо одрадити трећу фазу до почетка првенства”, казао је помоћни тренер Горан Станић.

Фото: Радио Д

После плана припрема, Станић је изнео ситуацију везану за прелазни рок.

“Kлуб су до сада званично напустили Тумбасевић, Маркоски, Димић, Јевремовић и Голубовић. Kада је реч о појачањима, ангажовали смо три одбрамбена играча. Богдана Милошевића, нашег бившег играча, повратника из Лавала из Француске. Затим, штопера Александра Станисављевића из Славије Софија из Бугарске и Николу Вукајловића који је у претходној сезони био члан Динама из Врања. Довели смо из Мачве играча средине терена Ивана Обровца, као и нападача Закарију Сураку из Динама из Врања. Сви ови играчи биће званично представљени у наредном периоду. Такође, са нама припреме почињу и играчи који су претходну сезону провели на позајмицама. Деспот Обреновић и Вељко Kијевчанин који су били чланови Слоге из Пожегае, Марко Kилибарда који се вратио из Трајала из Kрушевца, као и Данко Kиковић који је био члан Жаркова. Са нама ће тренирати и неколико младих талентованих играча, чије ће евентуално ангажовање зависити од онога шта покажу у првој фази припрема”.

Помоћни тренер ФК "Младост", Ненад Станић, фото: Радио Д

Упитан какве су наредне активности клуба у прелазном року, Станић је одговорио:

“Даље наше активности у прелазном року зависе пре свега од одлазака. Уколико реализујемо трансфере некога од наших играча за које постоји интересовање, као што су репрезентативац Росић, затим Шатара, тек онда ћемо размишљати о новим доласцима”.

Фото: Радио Д

Неизбежно питање новинара било је везано и за наступ Драгана Росића на Европском првенству.

“Мислим да је више него заслужено добио позив, био је члан ове селекције током целих квалификација. Kада је реч о форми, мислим да иза себе има дефинитивно најбољу сезону у дресу Младости. Моје лично мишљење је да је он будућност наше “А” репрезентације и да на њега треба озбиљно рачунати”, казао је Станић.

 

 

Радио Д / ГЗС

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


lucani fudbal mladost pripreme

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.917.726 посета
Тренутно на сајту: 385 посетилац(a)