Милан на Јабуци остављен од свих, глад полако куца на врата 


U SRBIJI JOŠ DANAS TOPLO, OD SUTRA OSETNO HLADNIJE              Ističe rok za registraciju trotineta, kazne i do 120.000 dinara              I ove godine besplatni udžbenici za određene kategorije učenika              U Ljuboviji se 11.maja održava Gastro festival              Vučić: Utvrđeno je da Srbija nije odgovorna za navodni genocid u Srebrenici             

 
Милан на Јабуци остављен од свих, глад полако куца на врата
Trenutno na sajtu: 569       |       Podeli:
27.02.2018 | 0 коментар(а)



Пријепоље – Милан Адамовић из пријепољског села Забрдњи Тоци коме је снег пре осам

дана срушио кућу и даље је препуштен самоме себи, до њега још нико није успео да се пробије јер пут није чишћен ни једном од првих снежних падавина.

“Један мој рођак јуче је са ладом нивом кренуо до мене, али се на пола пута заглавио јер је снег на путу преко метра и морао је да преноћи код неких људи”, каже Милан.

Он истиче да га и даље нико из локалне самоуправе није звао да како каже бар виде да ли је жив, нити је покушано чишћење пута.

“Јавио ми се господин Чоловић Изет и рекао ми да је председник општине одобрио комисији да изађе и уради процену штете на кући, али сам их замолио да не долазе, јер не могу да мислим и о њима да ли ће се заглавити, а штета је стопроцентна. Кад већ не могу да очисте пут да могу да одем да купим намирнице и храну за стоку, не морају сад ни штету да процењују”, огорчен је Адамовић.

Милан каже да је изгубио сваку наду јер снег пада а температура је – 16, хране му је каже понестало. Он истиче да тренутно има 20 оваца и 15 јагњади, кошнице са пчелама и да је храна за њих на измаку.

“Трпим, ћутим, шта ћу! До продавнице не могу да дођем, а понестало ми је и хране за стоку”.

Он тврди да је јутрос морао да се попење на бандеру и сам откачи струју јер су жице почеле да варниче а струјомер је искочио из лежишта приликом рушења куће.

“У том ћумезу од три зида у коме боравим и који сам препокрио најлоном и неком цирадом кров је поткочен са три греде, али због тежине снега који и даље пада плашим се да ће и то да се уруши”, каже Адамовић.

 

 

Глас западне Србије

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.149.919 посета
Тренутно на сајту: 570 посетилац(a)