За предузетнике 14 милиона динара помоћи 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
За предузетнике 14 милиона динара помоћи
Trenutno na sajtu: 716       |       Podeli:
05.12.2017 | 0 коментар(а)



Чачак - Град Чачак расписаће конкурс за доделу средстава малим и средњим предузећима и привредним

предузетницима са територије града у износу од 14 милиона динара.

“Сви домаћи предузетници који испуњавају елементарне услове моћи ће да конкуришу за ова средства и већ у петак планирамо да одржимо отворен састанак са њима. Начелник градске управе за ЛЕР већ данас ће послати позив привредним удружењима града Чачка за учешће на овом конкурсу”, казао је градоначелник Чачка Милун Тодоровић.

Он је додао да се са конкурсом касни и да је рок за његову реализацију веома кратак.

“Конкурс би требало да се закључи најкасније до 17. децембра и потом следи његова реализација”, рекао је Тодоровић. Градоначелник је истакао да ће овим конкурсом по први пут бити омогућено финансирање до 100 евра по метру квадратном за новоизграђене или дограђене производне капацитете.

Иначе, право да конкуришу имају мала и средња предузећа као и предузетници, а највећи износ који привредници могу да добију је два милиона динара.

 

 

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.092.001 посета
Тренутно на сајту: 714 посетилац(a)