Вучић: Идемо да победимо убедљивије него икада, 3. априла ћемо доказати да дела говоре 


U SRBIJI JOŠ DANAS TOPLO, OD SUTRA OSETNO HLADNIJE              Ističe rok za registraciju trotineta, kazne i do 120.000 dinara              I ove godine besplatni udžbenici za određene kategorije učenika              U Ljuboviji se 11.maja održava Gastro festival             

 
Вучић: Идемо да победимо убедљивије него икада, 3. априла ћемо доказати да дела говоре
Trenutno na sajtu: 356       |       Podeli:
19.02.2022 | 0 коментар(а)



Српска напредна странка одржала је предизборни скуп у Мерошини којим је кренула у кампању

за предстојеће парламентарне изборе, расписане за 3. април. На скупу је говорио и председник СНС Александар Вучић.

Вучић се захвалио свим окупљенима.

"Хвала што сте дошли у оволиком броју, одавно нисам говорио пред оволиким бројем људи. То не значи да смо ми велики, већ да су људи дошли да чују шта смо урадили и шта ћемо да урадимо" казао је Вучић.

Истиче да је дошао да говори о будућности.

"Урадили смо више аутопутева него било која друга власт у историји Србије, урадили смо пруге, и то је тачно. Градимо аеродроме, и све то није ствар обећања. Чућете од многих да ће све бити бесплатно, али треба да се сетите да је 2012. просечна плата у Мерошини била 210 евра".

Вучић је подсетио да је минималац данас већи од тога, али да и даље није добро - плате морају да буду веће. Додаје да и даље постоји велики број људи који живи тешко, посебно на југу Србије.

Фото: принтскрин

"Знам колико се мучите, колико поштујете рад и напредак, и мораћемо брже, снажније и јаче, како бисмо деци обезбедили сигурнију будућност. Знам да ћемо заједно радити да то обезбедимо", рекао је Вучић.

Подсећа да је у Нишу отворио лично седам фабрика, запошљавају се људи, и ниједан део округа неће бити запостављен, каже председник. Најављује пет милиона евра улагања у Облачинско језеро и промене које Мерошина није видела од Другог светског рата.

"Могли смо да измислимо шта хоћете, али смо врло прецизно рекли да ће просечна плата до краја наредног мандата бити 1.000 евра. Својевремено ми је Шутановац рекао да, ако до 2021. дођете до 500 евра просечне плате, сви треба да се покупимо и гласамо за СНС. Он је толико коректан да то и не негира".

Поносан је, каже, на чињеницу да је отворен простор људима који се не плаше иновација, који ће да нас воде у будућност, неким новим, стручним људима.

"Много је искушења пред нама, нисмо сами на кугли земаљској, а ми тако мали већ 7-8 година слушамо како не можемо да будемо добри са свима и да не можемо на две столице. А ми имамо само једну столицу, српску, коју волимо највише на свету и никоме је не дајемо. После тешких битака за очување територијалног интегритета, после ћутања 2008. године, после врућег кромпира који су нам оставили, ми смо полако и тихо радили, чували смо своју земљу, КиМ и свој народ где год да је. И видели сте - није било ратова, сукоба, ни Олује и Бљеска" - рекао је Вучић.

Истиче да народ Србије неће у НАТО и зато ће 3. априла знати да изабере. "Народ Србије воли своју неутралност, своју војску, то што сами чувамо своје небо".

"Посебно сам поносан јер ниједну ружну реч нисмо рекли о противницима, док они ништа друго осим критика и напада не знају".

Најавио је представљање нових наоружања, неких од најјачих на свету и истакао да Србија никада неће бити лак плен.

Фото: принтскрин

Вучић је рекао да, и када је био под највећим притисцима, никада му није било тешко јер је знао колико има поштених, добрих и одговорних људи, који добро знају колико је тешко извући земљу из муља и амбиса и поставити је на позицију најбрже растуће економије у Европи.

"Променило се све и зато нећу да радим оно што они раде, а то је само кукњава, кукњава, кукњава. Немој да кукаш, узми ствари у своје руке, ради вредно, марљиво, поштено, вратиће ти се све! Показујемо данас да можемо да будемо вреднији и марљивији од других и то даје резултат", каже Вучић.

Истиче да ће Србија да поштује јавно право, да буде на европском путу, да буде наутрална, али неће да квари односе са Русијом и Кином само зато што неко тражи.

"Србија има пријатеље и на истоку и на западу. То је једина политика уз коју Србија може да опстане и гарант је безбедности нашег народа у региону", рекао је Вучић и додао:

"Велико хвала на оволикој подршци. Желим вам све најбоље и изађите на изборе 3. априла, где се бира између будућности и прошлости. Знам да умете да изаберете, не само због себе, већ због своје деце. Идемо да их победимо него икада после свих увреда, напада и лажи, да им покажемо да дела говоре".

Скупу су присуствовали директорка Института за онкологију др Даница Грујичић, прва на листи за републичке изборе, математичар Стојан Раденовић, који је други на листи СНС за републичке изборе, директорка Института за Јелена Беговић, директорка КБЦ Бежанијска коса Марија Здравковић, које су такође на листи напредњака, а ту су и функционери странке Ана Брнабић, Маја Гојковић, Синиша Мали, Никола Селаковић, Дарко Глишић.


Гла западне Србије

 

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


meroina vucic kampanja sns pobeda

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.129.005 посета
Тренутно на сајту: 356 посетилац(a)