Фудбалери Борца се надају првој победи у овој сезони 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Фудбалери Борца се надају првој победи у овој сезони
Trenutno na sajtu: 617       |       Podeli:
25.08.2017 | 0 коментар(а)



Чачак - Фудбалери чачанског Борца у суботу од 20 сати, у оквиру 7. кола Супер лиге Србије, гостују лучанској Младости.

Тренер Борца Игор Спасић, каже да их очекује тежак дуела и да морају дати максимум како би дошли до нерешеног резултата или победе.

"Путујемо на мегдан ривалу који завређује респект. Чињеница је да су по квалитету морали да освоје више од пет бодова, али то свакако не умањује моје високо мишљење о њима. Имали су у среду тежак меч у Нишу, док смо ми последњи званичан сусрет одиграли пре више од десет дана. Ни то нам не даје предност, јер ипак говоримо о професионалцима. Да би стигли до позитивног резултата, а то је све осим пораза, морамо дати више од сто посто својих тренутних могућности. Мислим да смо спремни да коначно упишемо прве бодове и верујем да ће тако бити у суботу увече у Лучанима", истакао је Спасић.

Борац у ходу попуњава своје редове. Један од оних од којих се очекује да донесе чврстину и сигурност у одбрани је искусни штопер Владимир Оташевић, који се прикључио екипи.

"Свака утакмица је тешка, посебно за нас који се налазимо у оваквој ситуацији. Без обзира што још увек нисмо уписали ниједан бод, затекао сам добру и радну атмосферу у екипи. Очекујем да у Лучанима покажемо своје право лице, а можда своју прилику можемо потражити у чињеници да је и Младост под великим притиском", нагласио је Оташевић.

Везиста Саша Филиповић, повратник у српски фудбал из Јерменије, каже да ће дати све од себе како би по први пут у овој сезони обрадовати своје навијаче.

"Добро радимо у одличној атмосфери и то мора дати резултат. Време је да прекинемо серију пораза и кренемо узлазном путањом. Одлагање утакмице са Црвеном звездом нам је дало простора да у миру радимо и максимално спремни дочекамо меч са одличном екипом Младости", закључио је Филиповић.

Глас западне Србије/ФК Борац




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.173.178 посета
Тренутно на сајту: 616 посетилац(a)