Од марта почиње изградња деонице пута Прељина-Пожега 


Danas u Srbiji veoma toplo: Najviša dnevna temperature do čak 33 stepena              Sutra otvaranje nove pumpe na auto - putu „Miloš Veliki” u smeru ka Beogradu              Grejna sezona zvanično se završava danas              Da su danas lokalni izbori u Gornjem Milanovcu SNS osvojila bi više od 53 odsto glasova             

 
Од марта почиње изградња деонице пута Прељина-Пожега
Trenutno na sajtu: 384       |       Podeli:
24.07.2018 | 0 коментар(а)



Министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зорана Михајловић казала је да се ове године завршава 103 километра аутопута

на Коридору 11 и да се припрема почетак градње нових 30,9 километара од Прељине до Пожеге.

Упоредо са тим радиће се на пројектно-техничкој документацији за преосталих 107 километара од Пожеге до Бољара, најдуже и најскупље деонице чија изградња ће према проценама коштати око 15 милијарди евра.

„Нема потребе да било ко сумња у спремност Србије да гради овај аутопут. До краја ове године, имаћемо завршено 103 километра од Обреновца до Прељине, у марту почињемо радове на деоници Прељина-Пожега, а следеће године надам се да ћемо имати пројектну документацију и могућност да поченом да разговарамо о комерцијалном уговру за последњу деоницу, од Пожеге до Бољара, а да за око две године започеномо радове”, рекла је Михајловићева.

Коридор 11 ће мењати свој назив, а држава ће највероватније на јесен замолити грађане и институције у Србији да кумују новом имену овом путном правцу.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.107.987 посета
Тренутно на сајту: 385 посетилац(a)