Преминуо новинар Горан Трифуновић 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Преминуо новинар Горан Трифуновић
Trenutno na sajtu: 570       |       Podeli:
21.01.2022 | 0 коментар(а)



Горњи Милановац – ,,Преминуо је новинар Горан Трифуновић(1972 – 2022). Био је члан редакције ГМ Инфо.

Почео је да ради 1998. године на Телевизији Горњи Милановац, једној од најбољих локалних телевизија у Србији. Прањанску разгледницу писао је за локалне недељнике ГМПРЕСС и Таковске новине, као и за Чачански глас, био је дописник дневних новина, да би након основања портала ГМинфо постао члан те  редакције, а према његовим текстовима и Милановачко позориште је играло представе.

Достојанствен, принципијелан, без компромиса у интресу истине и слободе, није никада одступао од својих вредносних судова, увек на страни малих, угњетаваних, а против великих, моћних, бескрупулозних!

Отпутовао је 2. јанура у Шведску, на свом ФБ профилу окачио последњу фотографију пасоша и бординг карте, послао редовну колумну редакцији, и најавио следећу кад се врати. Већ сутрадан се разболео, смештен је у болницу“, објавила је редакција ГМ инфо на свом порталу.

Ковачевић изјавио саучешће породици Трифуновић

Саучешће породици Трифуновић изјавио председник општине Горњи Милановац Дејан Ковачевић који се огласио на свом Инстаграм профилу.

„Са неверицом сам примио вест да нас је напустио изврстан новинар Горан Трифуновић. Иако нисмо увек имали исти поглед на на политичку ситуацију у Горњем Милановцу и у Србији, увек смо се један другом обраћали са уважавањем. Политичарима  треба новинар као што је Горан , који ће се критички освртати на њихов рад, како би се побољшао рад свих нас, а на добробит грађана. Изражавам дубоко саучешће породици и пријатељима“, написао је Ковачевић.

ГЗС

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


novinar goran trifunovic preminuo

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.404.678 посета
Тренутно на сајту: 569 посетилац(a)