Путеви у горњомилановачким селима од ране зоре очишћени захваљујући новоформираној зимској служби у Прањанима 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Путеви у горњомилановачким селима од ране зоре очишћени захваљујући новоформираној зимској служби у Прањанима
Trenutno na sajtu: 746       |       Podeli:
26.12.2020 | 0 коментар(а)



Горњи Милановац – Снег већ сатима пада на подручју општине Горњи Милановац, а у селима на обронцима планине Сувобор већ је формиран
Путеви у горњомилановачким селима од ране зоре очишћени захваљујући новоформираној зимској служби у Прањанима, Фото: РИНА

снежни покривач од неколико центиметара, преноси агенција РИНА.

Ово подручје, претходних година бивало је често завејано са првим снеговима,а домаћинства одсечена од света. Да се то не би понављало, формиран је посебан огранак ЈП за изградњу у Горњем Милановцу, чије седиште је у Прањанима.

Дејан Ковачевић, председник општине Горњи Милановац, Фото: ГЗС

" Десет села од Гојне Горе до Теочина одржава новоформирани огранак у селу Прањани који је од јутрос на терену и већ је у првим зимским данима оправдао потребу да у овим планинским крајевима постоји једна оваква служба одржавања ", рекао је за РИНУ Дејан Ковачевић, председник општине Горњи Милановац.

Он је додао да ће ЈП за изградњу општине Горњи Милановац, до 15. марта чистити саобраћајнице на градском и сеоском подручју милановачке општине и да је потпуно спремно за зимску сезону.

"Располажемо са комплет механизацијом од камиона, преко скипова до трактора. Посипни материјал се већ налази у нашем магацину, тако да је спремно 250 тона соли и 2000 тона ризле, а уз то имамо и 70 тона шљаке која је намењена за некатегорисане путеве у месним заједницама, рекао је Ковачевић.

 

 

 

РИНА / ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


PRANJANI GORNJI MILANOVAC DEJAN KOVACEVIC ZIMSKO ODRZAVANJE PUTEVI SELA JP IZGRADNJA

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.080.705 посета
Тренутно на сајту: 746 посетилац(a)