Најмлађи Чачани добили још једно игралиште 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !             

 
Најмлађи Чачани добили још једно игралиште
Trenutno na sajtu: 572       |       Podeli:
25.07.2019 | 0 коментар(а)



Чачак – Грађани Чачка добили су још једно дечије игралиште и теретану на отвореном чију је изградњу подржао
Чачак добио још један уређен простор за најмлађе суграђане, фото: РИНА

 

Спортски центар „Младост” и град Чачак. Иако је рок за завршетак радова био крај јула, 10 дана раније завршени су радови на реконструкцији игралишта у Авенији и Алваџиници. Малишани су добили ново модерно дечије игралиште, а у оквиру игралишта направљена је и теретана на отвореном за старије суграђане.

Заменица градоначелника града Чачка Милица Дачић истакла је да им је циљ и жеља да са игралиштима покрију целокупну територију града.

„Данас смо уз подршку наших најмлађих суграђана из вртића „Сунце” отворили игралиште у Авенији, а свакако циљ и жеља нам је да оваквих игралишта буде што више у граду и наставићемо са том тенденцијом и у даљем периоду, јер нема бољег улагања него у будућност правилну и правилно одрастање наше деце”, изјавила је Дачић.

Према њеним речима, за пар дана ће отворити игралиште на Алваџирници, а у плану имају и игралишта у Атеници и Љубићу.

Свакодневна слика са ових игралишта показује да смо урадили праву ствар и да је игралиште пуно деце. Наравно, ово игралиште поред велике играонице садржи и теретану на отвореном како би могли да користе и старији суграђани. Сигурно ово неће бити последње игралиште које ћемо урадити и већ у наредном периоду можемо очекивати да деца у другим деловима града добију свој обезбеђен и уређен простор за игру”, рекао је директор СЦ „Младост” Милош Стеванић.

Васпитач у вртићу „Сунце” Драгана Ђорђевић изразила је захвалност Градској управи и СЦ

„Младост” што су отворили игралиште у близини вртића.

„Деца из вртића „Сунце” и „Бамби” на овом игралишту могу да развијају своје моторичке активности, да се друже, да се социјализују и да се радују свему. Надам се да ће оваквих игралишта бити више у целом граду”, рекла је Ђорђевић.

 

РИНА

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.297.922 посета
Тренутно на сајту: 573 посетилац(a)