Конституисана власт у Чачку: Милун Тодоровић поново градоначелник 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Конституисана власт у Чачку: Милун Тодоровић поново градоначелник
Trenutno na sajtu: 544       |       Podeli:
18.08.2020 | 1 коментар(а)



Чачак - Милуну Тодоровићу поверен је други мандат за градоначелника Чачка. За њега је гласало 63 одборника, док је против било троје.
Градоначелник Чачка Милун Тодоровић, фото: ГЗС

„У нимало лаким околностима 44.000 наших суграђана је изашло на биралишта и гласало по својој савести у крајње демократској и фер атмосфери. Ви сте предсавници сваког грађанина Чачка и желим да савесно и одговорно обављате своје функције. Да нас из градских власти, позивате на терен, а ми ћемо бити увек ту за вас. Бављење политиком за мене пре пет година је била мисаона именица. Добио сам влико поверење председника СНС Александра Вучића да станем на челу листе у Чачку. Желимо да наставимо тамо где смо стали, иако уопште нисмо стајали. Радимо равноправно и у граду и на селу. Велики су планови тек испред нас. У наредним годинама знам да ће Чачак бити треће највеће чвориште у Србији, са ваздушном међународном луком у Лађевцима. Имамо подршку да радимо и реконструкцију болнице и борчеве халу као и хале за контакте спортове, све булеваре и саобраћајнице и да попуњавамо индустријску зону. Да створимо услове и за домаће предузетнике у Коњевићима”, рекао је данас Тодоровић.

За заменика градоначелника изабран је Владан Милић.

За чланове Градског већа изабрани су Радован Јовановић, Споменка Шипетић, Милорад Јевђовић, Славица Драгутиновић, Немања Трнавац, Драгомир Шипетић, Биљана Кочовић, Владимир Ристовић, Милан Лукић, Драган Филиповић и Милош Папић.

Иначе, Милун Тодоровић рођен је у Чачку 28. новембра 1969. године. Основну и средњу школу завршио у Чачку. Дипломирани је инжењер за индустријски менаџмент. Звање стекао на Техничком факултету у Чачку. Запослен у предузећу „Ауто Чачак“ у Чачку од 1993. године као директор продаје и маркетинга, а од 2003. године као генерални директор. Има више објављених стручних радова из области продаје, постпродаје и маркетинга. Бавио се спортом (фудбалом).
Био је члан Одбора за изградњу Храма Светог Саве на Врачару и Храма Светог кнеза Лазара на Љубићу. Изабран је први пут за градоначелника Чачка 20. јуна 2016. године. Ожењен је, отац двоје деце.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


cacak milun todorovic

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (1)

  • Vera

    Nas grad ce nastaviti sa zapocetim razvojom infrastrukture, novih fabrickih postrojenja i svih ostalih objekata, a to ce nam omoguciti bolju buducnost.



  •  















     


     

    © Глас Западне Србије
    Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
    032 347 001
    redakcija@glaszapadnesrbije.rs

    Импресум

    Статистика сајта:
    Прес: 158.150.413 посета
    Тренутно на сајту: 544 посетилац(a)