Митинг СНС и СПС у Ужицу: Сви иза Вучића због Србије 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Митинг СНС и СПС у Ужицу: Сви иза Вучића због Србије
Trenutno na sajtu: 334       |       Podeli:
17.03.2017 | 0 коментар(а)



Српска напредна странка и Социјалистичка партија Србије одржале су вечерас у Ужицу митинг подршке заједничком кандидату на председничким изборима Александру Вучићу



уз поруку да је он најбољи кандидат који гарантује будућност Србије.

Председник СПС Ивица Дачић поручио је са митинга да Вучић није кандидат само СНС, нити других коалиционих странака које га подржавају, већ да је "он кандидат народа Србије и кандидат будућности Србије".

- То је одговор на питање какву Србију желимо - желимо Србију која ће да игра у Лиги шампиона, а не у зонској лиги и Србију која ће да победи у Лиги шампиона - рекао је Дачић.

Фото: Глас западне Србије

Он је рекао и да су многи последњих пар месеци изражавали наводну забринутост за СПС да ће нестати ако подржи Вучића или заједничког кандидата. Њима није било жао СПС-а, истакао је Дачић, већ им је жао што ће Вучић да победи, а са њим заједно и сви ми на изборима.

Функционер СНС Никола Селаковић указао је да против Вучића стоји 10 противкандидата, али да они, како је навео, говоре сами о себи.

- Њих не уједињује слога већ мржња. Њих 10 нејаких и слабих желе да сруше једног јаког иза којег смо сви ми. Не само ми који смо овде вечерас, него сви они који су и умом и срцем уз СНС, СПС, ЈС, уз Партију уједињених пензионера, уз Покрет Социјалиста, уз СПС и све наше коалиционе партије. Сви су стали иза једног кандидата - навео је Селаковић.

Према његовим речима, ово су најважнији избори и зато на њих морамо да изађемо са најбољим кандидатом.

- Изашли смо са најбољим и стали сви иза њега. Овде нема партије. Наша партија је Србија и то је разлог зашто смо сви овде заједно. Зато ми идемо са једним кандидатом, а они иду са 10 кандидата и хвала им како су их бирали - рекао је Селаковић.

Он је подсетио колико је у протеклом периоду отворено фабрика, нових километара путева, колико школа, болница, колико је смањена незапосленост.

 - Оних других 10 кандидата могу да вам причају колико су фабрика затворили колико су радника оставили без посла - навео је Селаковић.

Фото: Глас западне Србије

Посланик СПС Неђо Јовановић рекао је да ово величанствено окуплајње потврђује да је Србија на правом путу очувања суверенитета и интегритета, на путу економског раста и привредног просперитета, на путу бољег живота грађана и међународног угледа Србије.

- На том путу нема поврартка и застоја и скретања на шта нас покушавају навести они који кампању воде зарад личних интереса - против таквих сигурно нећете гласати - рекао је Јовановић.

Он је истакао да на остварењу циља заједно раде већ дуго Вучић и Дачић, њима је Сбрија "пре свег а изнад свих".

Градоначелник Ужица Тихомир Петровић позвао је Ужичане да наставе путем развоја и стабилности, како је рекао "ауто путем ка лепшој будућности".

- Живело Ужице и наш председник Александар Вучић - закључио је Петровић.

Извор: Танјуг




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.378.119 посета
Тренутно на сајту: 335 посетилац(a)