Мештани Паковраћа негодују, Бојовић: Пут у засеоку Ћосићи биће уређен у року од седам дана 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Мештани Паковраћа негодују, Бојовић: Пут у засеоку Ћосићи биће уређен у року од седам дана
Trenutno na sajtu: 452       |       Podeli:
15.02.2020 | 0 коментар(а)



Чачак - Мештани села Паковраће, засеок Ћосићи окупили су се данас на путу Паковраће –
Мештани Паковраћа траже решавање проблема у засеоку Ћосићи, фото: ГЗС

Марковица – Лучани и тракторима и возилима блокирали део пута.

Због радова на деоници аутопута Прељина – Пожега који се делом одвијају и у нашем селу, тешки камиони прелазе овим путем, а нарочита штета нанета је мештанима засеока Ћосисћи где је макадамски пут у дужини од 400 метара, коме гравитира око десетак домаћинстава потпуно уништен”, казала је за ГЗС Оливера Златић.

Према њеним речима пут је толико уништен да је њиме немогуће изаћи на главни пут чак ни пешке, а људима у овом засеоку тај пут је једина веза са Чачком и Лучанима.

Ја возим такси и пре неки дан сам кренула по позиву, али сам се заглавила у кратеру, да није било шансе да изађем одатле без помоћи механизације. Једва су ме трактором извукли до главног пута”, каже Оливера.

Према речима мештана осим што је пут упропашћен, потпуно су затрпани канали за одвод воде који су ископани поред пута.

Обраћали смо се више пута извођачу радова, да нам наспе овај део пута, нико није тражио асфалтирање, али одговора до данас није било, због тога су се људи јутрос организовали како би скренули пажњу на овај проблем”, каже Златић.

Помоћник градоначелника Милан Бојовић каже да је упознат са овим проблемом као и да је контактирао представнике ЈП “Путеви Србије” који су му дали уверавање да ће овај проблем бити у најкраћем року решен.

Вечерас ће се одржати сасатанак мештана и представника кинеске компаније, а према мојим сазнањима овај проблем ће бити решен најдуже у року од седам дана. Очекујемо да ће пут бити квалитетно насут, јер се ово дешавала и пре три месеца када је одрађено насипање, али очигледно није урађено како треба. Такође биће сређени и одводни канали”, казао је Бојовић и додао да ће град испратити све активности везане за решавање овог проблема.

 

 

Глас западне Србије

 

 

 

 

 

 

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


cacak pakovrace put milan bojovic

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.426.110 посета
Тренутно на сајту: 452 посетилац(a)